Muhtar; yolumuz ne zaman yapılacak!...

Muhtar; yolumuz ne zaman yapılacak!...
Bu haber 2015-07-23 01:33:02 eklenmiş ve 1057 kez görüntülenmiştir.

Muhtar; yolumuz ne zaman yapılacak!...  

 

Bulancak Mahallesinin giriş yolu ve birçok sitenin de ana girişi olarak bilinen Okul Sokak yokuşu yapılmayı bekliyor.

Adı üstünde, okul ve Halk Eğitim Merkezinin de girişi olan yolun bakımsızlığı ve çalışma sonrası olduğu gibi bırakılmasını ne yetkililer nede her gün evine giden Mahalle Muhtarı’nın dikkate  almadığı görüldü.  Öyle ya, bu sorun için Belediyenin kapısına gitmeye gerek yok. Bizim mahallemizin sorunlarını ele alacak ve yetkililerle paylaşacak bir Muhtar seçtik.

Bulancak’ın en eski ve ilk yerleşim yeri olarak bilinen mahallenin girişi olarak bilinen Bulancak Mahallesi ana girişinin Bulancak genelinde yapılan alt yapı sonrası sadece çukurları doldurularak bırakılması objektiflerimize böyle yansıdı.

Öte yandan ana girişe yan yol olarak bilinen kadınlar pazarlığının ve Alaman Mehmet’in Kahvehanesi önünden çıkılan yolun ise, sanki hiç çalışma yapılmamış gibi tertipli ve eskisi kadar olmasada düzgün ve temiz bir şekilde yapılmasını da dikkatlerimizden kaçmadı.  

Mahalle sakinlerinin bulancakhaber.net Yayin sahibi Mehmet Yaşar’ı arayarak bu iki yol arasında ne fark var demesi üzerine, sorunun cevabını bulamayan Yaşar; siz değerli okuyucularıyla bu iki yol arasında ki farkı bulmanız için fotoğraflandırdı.

Bir tarafta açıldığı günden bu yana sadace çukurların dolduğu ve çalışmadan arta kalan malzemelerin her an birinin ayağına düşücek şekilde bırakıldığı ana yol.

Bir diğeri ise açıldığı günün akşamında kapatılarak, ertesi gün yıkanarak mahalle sakinlerinin evine rahat gitmesi için yapılan yan yol.

 

Bu konuda Bulancak Mahalle sakinleri adına, Bulancak Muhtarı Murat Yürmibeş’i, mahalle yolun bir an önce yapılması ve yıkanması için yetkililerle çalışma yapmaya davet ediyoruz. 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak Muhtar; yolumuz ne zaman yapılacak murat yirmibeş fark yol ana yol
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi