Daha ne, bekliyor sunuz?

Daha ne, bekliyor sunuz?
Bu haber 2015-07-19 12:11:10 eklenmiş ve 1230 kez görüntülenmiştir.

Daha ne, bekliyor sunuz?

 

Bulancak trafik keşmekeşliği devam ediyor. Bir de buna çalışmalar eklenince mevcut yolların yetmediği herkez tarafından görülüyor. Gelin görün ki bu tarahsızlığı ve mutlaka yeni yolların açılması gerektiğini yetkililer bir türlü görmüyor veya görmek istemiyor.

İşte size yeni bir yol daha göstermek istiyoruz. Bulancak Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Bulancak Avcı Otel arasında ki sahil yolunun derhal açılması ve bölge halkının hizmetine sunulması gerektiğini göremiyor musunuz? İskele Caddesi olarak bilinen yolun başlangıçı ile birleştiği  Bulancak Mahallesi Cemal Gürsel caddesinin birleşmesi gerekmektedir. Sahil yol ile şehir ana hartel yolun bağlanması için daha ne beklendiği merak konusu oldu. Şehir içine giriş veya çıkışı sağalyan bu yol, tek yön giriş veya çıkış olarak neden trafiğe kazandırılmıyor. İlçemiz de bu kadar trafikte sorun ve araç tarfiğine yol yetmezken, bu kadar uygun ve ana yolları birbirine bağlayacak olan yolların neden açılmadığını yetkililere soran bölge halkı, bu yolun açılması ile ilgili olarak biran önce çalışma yapmasını istediler.   

İlçemizde artık yolların araçlara sığmadığı görülürken, hatta buna rağmen bazı yolları kapatacak olan yetkililer, ana yolla sahil yolunu birleştirecek olan bu yolları metlaka açması gerektiği görüldü.  

Bulancak Telekom arası ve diğer Emniyet tarafında ki Hacı Ömer Efendi Caddesi yolu ile yeni açılan ve adı Dr. Bünyamin Karaca adı verilen ara amma ana yol gibi önemli olan bu yolların bölge halkının kullanımına açılması bekleniyor. 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak yol açın trafik Daha ne bekliyor sunuz ?
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi