Aferin çocuklar...

Aferin çocuklar...
Bu haber 2015-07-13 18:47:19 eklenmiş ve 1240 kez görüntülenmiştir.

Aferin çocuklar...

 

Bulancak Emniyet Müdürlüğü personellerinden Polis memuru Ahmet Gür, araç içinde arka koltukta emniyet kemerlerini takan çocukları görünce çok mutlu oldu ve  çocukların bu olması gereken davranışlarından dolayı tebrik ettiği görüldü.

Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden geçerken yola çıkmadan önce araç içinde ki şoför ve arka tarafta oturan çocukların hep birlikte emniyet kemeri taktığını gören Polis Memuru bu sefer aracı tebrik etmek için durdurdu. Araç soförü ve arka tarafta oturan çocuklar Asya-Cemre ve Meriç Yaşar’ın kemerleri kendilerine uygun bir şekilde bağlı olarak yolculuk yapmaları örnek olarak gösterildi.  

Araç içinde tüm yolcuların Emniyet kemeri’ni bağladığını gören Gür, “araç kazalarını önlemeyen ancak meydana gelebilecek araç kazalarında yaralanmaları azaltabilen bir güvenlik aracı.Pek çok kazada emniyet kemeri kullanımı sayesinde insanların hayatının kurtulduğunu hepimiz biliyoruz. Bu nedenle çocukların kullanacağı emniyet kemerinin seçimi ve kullanım şekli çok önemli olduğunu belirtek isterim. Önümüzden geçen araç içinde her yolcunun kemerlerini bağlaması karşısında gördüğüm bu güzel tabloyu tebrik etmek istedim.  Kısa mesafelerde ve düşük hızlarda emniyet kemeri takmamak, düşük hızlarda bile ciddi yaralanma tehlikesi vardır ve bunun için en iyi önlem emniyet kemeri takmaktır.” dedi.

Öte yandan, arka koltukta kemer takmadan oturan bir kişi yalnızca kendini değil kaza sırasında fırlayıp çarpabileceğinden diğerlerini de tehlikeye atmaktadır. Emniyet kemeri takmak için değil, çocuklar için boy ve kilolarına uygun büyüklükte bir koltuk ya da yükseltici seçilmelidir. Aksi halde emniyet kemeri bağlamak herhangi bir yarar da sağlamayacaktır.

ETİKETLER : Aferin çocuklar Asya Cemre Meriç Yaşar emniyet kemeri çocuklar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi