Trafikte yaşanan sıkıntı büyüyor

Trafikte yaşanan sıkıntı büyüyor
Bu haber 2015-07-04 00:38:57 eklenmiş ve 1279 kez görüntülenmiştir.

Trafikte yaşanan sıkıntı büyüyor

Giresun Bulancak’ta trafik deki motorlu kara taşıtları sayısı bir önceki yıla oranla gözle görülür artış olduğu gözlendi.

Bulancak’ta geçen yıllara oranla araç sayısı artarken, yaz tatilinin gelmesiyle birlikte bu sayıdaki artışın daha da çoğalacağı görüldü. Özellikle Ramazan ayının tatil dönemine denk gelmesi ve diğer bölgelere göre daha serin bir yaz mevsiminin geçirildiği Bulancak’ta gurbetçilerinde memleketlerine geleceğini düşünecek olursak, önümüzde ki günlerin sıkıntılı geçeceği şimdiden bellli oldu. Birde şehir içinde her tarafın şantiye gibi olması ve plansız programsız bir şekilde ilçeyi idare edenlerin kontrol dışında yüklenici fırmaya teslim etmesi, işçilerin elini kolunu sallayarak kafasına göre çalışması eklenince trafik içinden çıkılmaz hal aldığı vurgulandı. Yaya ve araç trafiğinin özellikle öğleden sonra, iftara yakın saatlerde yoğunlaştığının görüldüğü Bulancak’ta adeta, trafik karmaşıklığı ve bilmecesi yaşanıyor.

Ayrıca, Bulancak Hükümet Binasının ilçe dışında olmasından dolayı, merkezde ki birçok kişi özel aracıyla trafiğe çıktığı görüldü. Bölge halkı olarak da toplu taşıma aracını gerektiği gibi kullanmadığımızdan dolayı trafikte araç sayısının artmasına neden olduğu objektiflerimize böyle yansıdı.  

 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak Trafik yaşanan sıkıntı büyüyor hükümet sıkıntı birçok toplu taşıma şehir içi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi