MİLLETVEKİLİ ERZURUM İLK RESMİ ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ ERZURUM İLK RESMİ ZİYARETİ
Bu haber 2015-06-26 00:37:33 eklenmiş ve 1013 kez görüntülenmiştir.

7 Haziran seçimlerinde MHP Giresun Milletvekili seçilen Sayın Dr. Orhan ERZURUM, TBMM yemin töreninin ardından ilk resmi ziyaretini Giresun Üniversitesine gerçekleştirdi.

Güre Yerleşkesi Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Aygün ATTAR, Sayın ERZURUM’u tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

“Yemin töreninin ardından ilk resmi ziyaretimizi, Giresun’un en önemli ve dinamik kurumu olan Giresun Üniversitesi’nden başlatmak istedik” diye konuşmasına başlayan Milletvekili Sayın ERZURUM, önce Sayın Rektörümüzden Giresun Üniversitesi’nin yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıklarıyla ilgili detaylı bilgi aldı. Diş Hekimliği Fakültesi’nin kurulması kararının çıkmamasıyla ilgili olarak da fikir alışverişinde bulunan Sayın ERZURUM, konuyla yakından ilgilenip, takipçisi olacaklarını belirtti.

Giresun’un kalkınması için elimizde iki faktör kalmıştır. Bunlar; turizm ve üniversitedir. Bu anlamda GRÜ ciddi anlamda gelişim göstermiş ve sizlerin başarılı çalışmalarıyla şehrin en önemli dinamiklerinden biri haline gelmiştir. Bu gelişimin ve katkının artarak devam edebilmesi için üniversiteye ciddi anlamda destek verilmesi ve sahip çıkılması gerekiyor. Biz Üniversite konusunu, Milletvekilliği öncesi dönemimizde de olduğu gibi çok önemsiyoruz ve daha da gelişmesi için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. GRÜ Giresun’un ortak değeridir. İnşallah tüm siyasi partilerimizle ve yeni seçilmiş Sayın Milletvekillerimizle birlikte Üniversitemizle orak çalışacağız. Çok şeyler başardınız. İnşallah bundan sonraki dönemde Üniversitemizin gelişmesinde bizimde katkımız olur. Üniversite için ne gerekiyorsa yapmak için seferber olacağız” dedi.

Sohbet ortamında devam eden ziyarette; Üniversitenin gelişimi ve yeni açılan birim ve programlar, devam eden projeler hakkında bilgilendirmelerde bulunan Sayın Rektörümüz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti ve başarılar diledi.

Ziyarette; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mahir KADAKAL, Prof. Dr. Kürşad YAPAR, Prof. Dr. Ülkü Aygen TÜRKMEN, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Kültiğin ÇAVUŞOĞLU ve Yapı İşleri Daire Başkanı Ömer ODABAŞ’da bulundular. 

ETİKETLER : MİLLETVEKİLİ ERZURUM İLK RESMİ ZİYARETİ
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi