Bulancak Belediyesi ; 4 yavru kedi için Veteriner Hekiminizi görevlendirin

Bulancak Belediyesi ; 4 yavru kedi için Veteriner Hekiminizi görevlendirin
Bu haber 2015-06-22 19:16:47 eklenmiş ve 1690 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Belediyesi ; 4 yavru kedi için Veteriner Hekiminizi görevlendirin

Giresun Bulancak ilçesi, Kadınlar pazarlığı mevkiinde hastalıktan gözleri rahatsızlanan yavru kedilere Dikmen Butik sahibi Kenan Dikmen sahip çıktı. Bulancak ilçesi, Kadınlar pazarlığı mevkiinde ki 4 yavru kedinin gözleri hastalıktan kimi kapanmış kimi yok olmuş olan kedilere sahip çıkan ve ilaçlarını vermeye çalışan esnaf Kenan Dikmen, kedilerin durumuna kayıtsız kalamdığını belirtti.  Her gün arabasını çekerken gördüğü yavru kedilere duyarsız kalamadı. Esnaf kendi imkanlarıyla veteriner doğrultusunda tedavisine başladığı 4 yavru kediyi iyileştirmeye çalışıyor. 4 yavru kedi de gözünden rahatsız. 2 kedinin durumu ciddi olduğu diğer 2’sının de aynı kaderi yaşamamaları için her gün göz damlası ile göz damlası suren duyarlı esnaf Kenan Dikmen, kedi barınağının olup olmadığını veya bu kedilere bakabilecek hayvan severleri kedileri kurtarmak için yardım gerektiğini belirtti.

Veterinerin söylediğine göre, kedilerin gözlerinde enfeksiyon olduğunu öğrenen esnaf Kenan Dikmen kedilere her gün göz kremi ve göz damlası damlattığı görüldü. duyarlı ve içinde hayvan sevgisi olan esnaf Kenan Dikmen, kediyi ben almak istiyorum ama benim bakacak yerim yok. Bunu nereye götüreceğim onu düşünüyorum. İnsanlar hayvanlara karşı eskisi gibi değiller. Eskiden mahalle aralarında herkes suyunu, yemeğini paylaşırdı. Şimdi tekme vuruyorlar. Peşinden koşturup taş atıyorlar” dedi.

Öte yandan Bulancak’ta mevcut hayvan barınağının olduğu ve bununla övünen Bulancak Belediyesi’nin  aynı şekilde kedi barınağının da yapmasını istediler.  Bulancak kadınlar pazarlığında ki 4 yavru kedi için bir şeyler yapılmasını isteyen bölge halkı ve esnaflar Bulancak Belediyesinin en azından bu kedilere bünyesinde bulundurduğu veteriner hekim tarafından bakımının yapılmasını ve ilaçlarını temin etmesi gerektiği söylediler. 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak Bulancak Belediyesi ; 4 yavru kedi için Veteriner Hekiminizi görevlendirin
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi