BAU ve ENVER YÜCEL, FOX’TV de Giresun’un gururu oldu

BAU ve ENVER YÜCEL, FOX’TV de Giresun’un gururu oldu
Bu haber 2015-06-15 11:19:30 eklenmiş ve 1194 kez görüntülenmiştir.

BAU ve ENVER YÜCEL, FOX’TV de Giresun’un gururu oldu

 

 

FOX TV sabah kuşagında her gün ekranlara çıkan İsmail Küçükkaya ile Çalar saat programında Bahçeşehir Üniversitesinin Gürcistan’da açtığı İngilizce Eğitim haberini gururla sunulduğu görüldü. Çalar Saat Program sunucusu İsmal Küçükkaya, ABD’nin başkenti Washington D.C.’de kurduğu, Beyaz Sarayın hemen yanında BAU Global, uluslararası eğitim ağına bir yenisini daha eklediği haberini sundu. BAU International University Batumi gururla anons yapan Küçükkaya, özellikle Giresun’un Dünyaya açılan Eğitimde Dünya standartları üzerinde verdiği ve açtığı okullara bir yenisi de Batum’da açtı Giresun’un gururu haber anons’u göğüsümüzü kaparttı.  

 

Küçükkaya, Giresun ve Türkiye adını belirtirken Enver Yücel ve eşi den bahsederek Türkiye’nin Dünya standartları üzerinde eğitim sunan Giresunlu Enver Yücel’ın Türkiye'de eğitimde dünya markası olduğunu söyledi. BAU Global, Washington D.C. ve Berlin'in ardından Batum'da açtığı BAU International University Batumi ile eğitim ağına bir yenisinin eklendiğini ekranları başında olan milyonlarca insan aynı anda büyük bir sinerji oluşturarak Enver Yücel ve BAU dan söz ettiği vurgulandı.

 

 

BAU International University Batumi, 2015 – 2016 eğitim öğretim yılında ilk tıp öğrencilerine kavuşacak olan BAU International University Batumi, aynı zamanda tüm dünyadan üniversite öğrencilerine de kapılarını açıyor. Vakıf üniversitesi olarak eğitim yaşamını sürdürecek BAU International University Batumi’de başarılı öğrencilere farklı oranlarda burs imkanları sunulacak. İlk yıl yurtdışından öğrenci kabul edecek olan üniversite, önümüzdeki yıldan itibaren Gürcistan’dan da öğrencilere kapılarını açacak. Üniversitenin yanı sıra hastane kompleksini de içerisinde barındıran BAU International University Batumi için toplamda 50 milyon dolarlık yatırım yapıldı. 300 öğrenci kapasitesine sahip üniversiteye ilk yıl 50 öğrenci alınacak. İlerleyen dönemde ise Gürcistan’a yapılacak yeni yatırımlarla birlikte sağlık bilimleri, diş hekimliği ve turizm alanlarında da fakülteler açılacağı vurgulandı.

 

 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak BAU ENVER YÜCEL FOX’TV de Giresun’ungururu oldu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi