Piraziz, ÖMER HEKİM SÜNNET ŞÖLENİ

Piraziz, ÖMER HEKİM SÜNNET ŞÖLENİ
Bu haber 2015-06-11 18:49:43 eklenmiş ve 1249 kez görüntülenmiştir.

 

ÖMER HEKİM SÜNNET ŞÖLENİ

 

İlçemiz Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı  tarafından ortaklaşa organize edilen ve Hekim Holding Başkanı Öner Hekim’in katkıları ile 22. Sünnet etkinliği İlçemiz Ömer Hekim Sağlık Grup Başkanlığı önünde düzenlenmen programla gerçekleştirildi.

            Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programa, İlçe Kaymakamı Ahmet Müfit Dağ, İlçe Jandarma Komutanı Fuat Günaydın, Giresun Ak Parti Milletvekili Dr. Turan Çelik, Giresun Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, İlçe Belediye Başkan Vekili Engin Şen, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür Giresun Sanayi Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın,  İl ve İlçemizden Daire Amirleri, Siyasi Parti temsilcileri ve vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleşti.

            Programda bir konuşma yapan Kaymakam Dağ,” Her yıl gerçekleştirilen bu senede 22. sini düzenlenen Ömer Hekim Sünnet Şölenin, Kaymakamlık olarak bir parçası olmalarından dolayı büyük mutluluk duyduklarını, Ömer kardeşimizin adına yapılan hayır işlerinden dolayı mekânının cennet olması dileklerini ve babası Öner Hekim beye Türkiye’nin her yerinde yapılan hayır işlerine desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletirken, bu güzel ve anlamlı organizasyonda kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere de şükranlarını iletti.

            Toplu fotoğraf çekimlerinin ardından, sünnet olacak çocuklarımıza hediye takdimlerinden  sonra gelen konuklara verilen ikramla sona erdi.

ETİKETLER : bublancak haber giresun haber bulancak Piraziz ÖMER HEKİM SÜNNET ŞÖLENİ
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi