

Haziran ayı Kaymakamlar toplantısı Sayın Valimiz Hasan Karahan başkanlığında dün Valilik toplantı salonunda yapıldı.
Toplantıda, seçimlerin huzur ve güven ortamı içinde yapılması için alınacak tedbirlerin yanı sıra, ilçeler arasındaki koordinasyon ve yapılan yatırımlar gözden geçirildi.
Toplantının açılışında kısa bir açıklama yapan Vali Karahan, 7 Haziran Milletvekili Seçimlerine 5 gün gibi kısa bir süre kaldığını belirterek, seçimlerin huzur ve güven ortamı içinde sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için her türlü tedbirin alındığını söyledi. Alınan tedbirlerin Kaymakamlar tarafından ilçeler bazında da kontrol edilmesini isteyen Vali Karahan, olabilecek her türlü olumsuzluğa karşın anında müdahale edilmesi talimatını verdi.
Yapılan yatırımlara da dikkat çeken Vali Karahan, yılı yarıladıklarını belirterek, kaymakamlardan ilçelerinde yapılan işlerin sıkı takipçileri olmalarını başlatılan yatırımların belirlenen sürelerde bitmesi için denetimlere ağırlık vermelerini istedi.
Toplantıya; Kaymakamların yanı sıra Vali Yardımcıları Yüksel Çelik, Barış Demirtaş ve Cahit Karatepe, İl Jandarma Komutanı J. Albay Ali İhsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol,Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fazıl Özden,İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, AKSA Elektrik Giresun İl Müdürü Sedat Akkoyun katıldı.
|
|