UĞUR HAZIRLIK LİSELERİ ORDU’DA!

UĞUR HAZIRLIK LİSELERİ ORDU’DA!
Bu haber 2015-05-28 17:31:09 eklenmiş ve 1032 kez görüntülenmiştir.

 

UĞUR HAZIRLIK LİSELERİ ORDU’DA!                                                                                                                                                                                     

TÜRKİYE’NİN ÖNCÜ EĞİTİM KURUMU BAHÇEŞEHİR UĞUR EĞİTİM KURUMLARI, KARİYER ODAKLI EĞİTİM ANLAYIŞIYLA HİZMET VEREN “UĞUR HAZIRLIK LİSELERİ”Nİ ORDU’DA AÇIYOR.

Uğur Dershanelerinin 47 yıllık deneyimi, vizyonu ve uluslararası başarısıyla öğrencileri üniversiteye ve geleceğe doğrudan hazırlayan Türkiye’nin ilk özgün lisesi Uğur Hazırlık Liseleri, Ordu’da eğitime yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor. 2015 yılı sonunda Türkiye genelinde toplam 160 okulda ve 40.000 öğrenciyle buluşmaya hazırlanan Uğur Hazırlık Liseleri, Karadeniz Bölgesi’nin havaalanı ve turizm yatırımlarıyla öne çıkan modern yüzü Ordu’da eğitim standartlarını yükseltmeye hazırlanıyor.

2015-2016 eğitim öğretim yılında öğretime başlayacak olan Uğur Hazırlık Liseleri, kariyer odaklı eğitim konseptiyle teknolojiyi en iyi kullanan kurum özelliğini taşırken kişiye özgü eğitim modeliyle öğrencilere özgün eğitim hizmeti sunuyor. Uğur Hazırlık Liseleri Ordu şubesi, 400 kontenjan kapasitesiyle toplam 17 dersliğin yanı sıra etüt merkezleri, amfi, konferans salonu, meslek atölyeleri, kariyer planlama ofisi, dinlenme odaları, aktivite salonları, kütüphane, teknoloji odası, hobi alanları ile öğrencilerimizi yüksek standartlarda eğitim kalitesiyle üniversiteye ve geleceğe hazırlamayı hedefliyor.

 

 

KARİYERİNİ PLANLARKEN ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIYOR…

Uğur Eğitim Kurumları Genel Müdürü Lokman Durak, yenilenen kurum felsefesi hakkında bilgi verirken, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında çok daha güçlü, modern, deneyimli ve farklı bir eğitim markası, Uğur Hazırlık Liseleri ile eğitime devam edileceğini açıkladı.

UĞUR HAZIRLIK LİSELERİ İLE EĞİTİME YENİ BİR BAKIŞI KAZANDIRACAĞIZ”

Tüm Türkiye’yi kapsayan “eğitimde fırsat eşitliği” anlayışıyla Uğur Hazırlık Liseleri, 4 yıllık akademik lise eğitimi ile üniversite giriş sınavına hazırlayan ve kariyer planlaması yapan ilk lise olma özelliğini taşıyor. Üniversiteye hazırlık sürecini, Uğur Hazırlık Liseleri özgün eğitim sistemiyle 4 yıla yayarak öğrencilerin sınav kaygılarını ortadan kaldırmayı amaçladıklarının altını çizen Durak, “Kişiye özel kariyer planlama ve rehberlik servisleri, global standartlarda hazırlanmış İngilizce eğitim sitemi, Uğur International Yurt Dışı Eğitim Programları, öğrencilerin 7/24 ulaşabileceği ‘Uğur Online’ uzaktan eğitim platformu, 180 saat uzaktan eğitim, 5000 saat videolu ders anlatımı, 50.000 soru-çözüm videosu olanağı ile Türkiye’nin en büyük uzaktan eğitim hizmeti sunan güçlü bir eğitim kurumuyuz. Bu nedenle, Türkiye’nin en özgün lisesi Uğur Hazırlık Liseleri olarak eğitime yeni bir bakış açısı kazandırıyor, kariyer odaklı yepyeni bir eğitim modeliyle gençleri geleceğe bugünden hazırlıyoruz”dedi.

 

UĞUR HAZIRLIK LİSELERİNİN TEMEL HEDEFLERİ:

 

·        Uğur Hazırlık Liselerinde eğitim alan öğrencilerin hem Türkiye hem de dünyadaki  kaliteli üniversitelerde okumasını sağlamak.

·        9. ve 10. Sınıftan itibaren Uğur Hazırlık Liselerinde eğitime başlayan öğrencilere yabancı dili mükemmel seviyede öğretilmesi hedeflenmektedir.  Dil öğrenimini yurt dışına taşımak  isteyen öğrencilere, Bahçeşehir Üniversitesi’nin Washington D.C ve Toronto’daki dil okullarında okuma fırsatı sunulacaktır. Dünya vatandaşlarını yetiştirmeyi hedefleyen Uğur Hazırlık Liselerinde, yoğunlaştırılmış İngilizce dil eğitim programı uygulanmaktadır. Uğur International ofisi ile öğrencilerine yurt dışında dil eğitimini pekiştirme imkanı tanırken öğrencilerini dünyanın en iyi üniversiteleri ile buluşturmak.

·        Uğur Hazırlık Liseleri öğrencilerinin vatanını seven iyi insanlar olarak yetişmeleri için kılavuzluk yapmak.

·        Lise öğrenimi süresinde öğrencilere Uğur Yayınları, Soru Bankaları ve sınavları ile tüm eğitim ve rehberlik ihtiyaçları tek çatı altında sunmak.

·        Sonuç ve süreç odaklı uzman öğretmen kadrosuyla üniversite giriş sınavına hazırlığı bilimsel ölçme ve değerlendirmeyle yapmak.

·        Her öğrenci için 3 rehber danışman hizmeti ile öğrencinin etkin rehberlik hizmeti almasını sağlamak.

·        9. ve 10. Sınıflarda (1. Kademe) kariyer planlaması, temel beceri ve yabancı dil eğitimi verilmektedir. 11. ve 12. Sınıflarda (2. Kademe) belirlenen hedef doğrultusunda öğrencilerimizi üniversite sınavına hazırlanması sağlanmaktadır. Doğru kariyer planlaması ile öğrencilerin istedikleri bölüm ve üniversiteyi kazanmasını sağlamak.

·        Pazar tatili sayesinde öğrencilerin sosyal hayatlarından taviz vermeden üniversiteye hazırlanmasını sağlamak.

 

RAKAMLARLA BAHÇEŞEHİR UĞUR EĞİTİM KURUMLARI:

·        Kurumun sadece bu yıl eğitime yaptığı yatırım 430 milyon TL.

·        2015-2016 eğitim-öğretim yılında 3800 kişi istihdam edildi.

·        Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla, Türkiye’ye yeni eğitim kurumları kazandırdı. 2015 yılı itibariyle 160 yeni Uğur Hazırlık Lisesi ile öğrencileri geleceğe hazırlamayı hedefliyor.

                                 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : bulancak ahebr giresun haber bulancak UĞUR HAZIRLIK LİSELERİ ORDU’DA !
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi