Ziraat Bankası “Engelli Dosttu” olduğunu gösterdi.


Bu haber 2018-07-05 07:03:08 eklenmiş ve 2162 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Ziraat Bankası Bulancak Devlet Hastanesi önüne 6.ATM’sinin özellikle engelli vatandaşlarımız düşünülerek hazırlanması dikkatlerimizden kaçmadı.

 

 

Bölgemizde ki engelli insanlarımız düşünülerek bankacılık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak adına engelsiz bankacılık uygulamaları kapsamında ATM konuldu. Bu kapsamda yeni yapılan ATM’lerin engelli dostu ATM’ler olduğunu gösterdiler. ATM’lerin ekran ve klavye yüksekliği tekerlekli sandalye ile erişime uygun hale getirildiği ve bu uygulamanın yurt genelinde tüm ATM’lerin zaman içinde Engelli dosttu ATM’ler olacağı vurgulandı. Tam da bu nokta da Bulancak ilçemizin finansal ihtiyaçlarını ve vatandaşlarımızın bankacılık hizmetlerine erişimini göz önünde bulunduran,  Tarımsal Destekleme Ödemesi dönemlerinde Mobil Şube ve Mobil ATM ile hizmet veren Bulancak Ziraat Bankası Bulancak Devlet Hastanesi önüne Engelli dosttu 6.ATM’sini yerleştirdi.  Engelli Dosttu ATM’nin başka bir kişiye destek amaçlı yardım almaksızın kolaylıkla kullanabilecek olmaları ilçemizde takdir ve büyük beğeni topladı. bulancakhaber.net konu ile ilgili bilgi olarak Bulancak Ziraat Bankası Şube Yöneticisi Saadettin Selçuk Erkan’ın açıklamalarını siz değerli okuyucularımızla paylaşmak isteriz.  Bulancak Şube Yöneticisi Saadettin Selçuk Erkan, “Bir bankadan daha fazlası olmak yolunda müşterilerine ve vatandaşlarımıza birçok noktada hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. 6. ATM ile birlikte Ziraat Bankası’nın Bulancak’ın her köşesinde ulaşılabilir bir konuma geldiğini görüyoruz. 6. ATM’nin Bulancak ilçemize kazandırılması noktasında ilçemize büyük önem veren Ziraat Bankası Trabzon Bölge Yöneticisi Haluk Seyit Çelik’e desteklerinden dolayı teşekkür ettikleri öğrenildi.

 

Tam da bu nokta da bulancakhaber.net’e ulaşan bölge halkının bu hizmetin aynı şekilde Bulancak Yeni Hükümet Konağı önünde veya çevresinde 7. ATM’nin kurulmasını istediler.  Ayrıca son yapılan ATM’nin Engelli Dosttu olması ve engelli vatandaşlarımızın düşünülmesi büyük bir incelik dedirtti. Bu konuda bölge halkının isteklerini Bulancak Ziraat Bankası Şube Yöneticisi Saadettin Selçuk Erkan başta olmak üzere Ziraat Bankası Trabzon Bölge Yöneticisi Haluk Seyit Çelik’in dikkate alınmasını bulancakhaber.net aracılığı ile yetkililere duyururuz.

 

 

ETİKETLER : Ziraat Bankası Engelli Dosttu olduğunu gösterdi bulancak haber giresun haber bulancak giresun Ziraat Bankası Şube Yöneticisi Saadettin Selçuk Erkan başta olmak üzere Ziraat Bankası Trabzon Bölge Yöne
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi