Zabıta Ekipleri dilencilere nefes aldırmıyor.


Bu haber 2018-04-03 12:37:53 eklenmiş ve 1710 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun Bulancak ilçesinde Zabıta Ekipleri dilencilik yapmak için ilçemize gelen ve özellikle Salı gününü tercih eden dilencilere nefes aldırmadılar.

 

Özellikle dilenciliği meslek edinen ve her semt pazarlarını günlerine göre gezen bakımlı iyi giyimli bayanlar Bulancak Belediye Zabıta ekiplerince işe başlamadan yakalandılar. Bulancak Belediyesi Zabıta Ekipleri duygu sömürüsüyle para kazanmaya çalışan dilenciye müdahale ettikleri objektiflere böyle yansıdı. Din iman ve Allah aşkına para toplayan iki genç kadını ilçeden uzaklaştırdılar. Bulancak Belediye Zabıta Ekipleri duygu sömürüsüyle para toplayan bu insanlara bölge halkının para vermemesi gerektiğini söyledi. Dilenciler hafta içinde özellikle cami kapılarında ve ilçemizin Salı günü kurulan Pazar alanında adeta mesai günü gibi çalıştıkları biliniyor. Bu durum karşısında bölge halkının da bu sömürüye izin vermemeleri ve bu dilencileri gördükleri yerde 153 aramalarını istediler. Ayrıca tüm bunların ötesinde dilencilerin topladıkları bozuk paralarını bütünleyen esnafları da belirlemeye çalışan zabıta ekibi bu dilencilere yardım eden paralarını saklayan ve bütünleyen esnafları da tespit ettikleri takdirde gerekli cezai işlemleri yapacaklarını söylediler.

 

bulancakhaber.net olarak ilçemize dilenmeye gelen kişileri hemen 153 Belediye,155 Polis ve 156 Jandarmaya bildirmelerini gerektiğini bir kez daha hatırlatarak din iman ve Allah aşkına para toplayan kişilere para vermelerini söyledi. İllaki yardım etmek istiyorsanız LOSEMİ çocuklar yararına yardım yapmalarını istedi.

 

 

ETİKETLER : Zabıta Ekipleri dilencilere nefes aldırmıyor bulancak haber giresun haber zabıta belediye
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi