Adına yakışır prestijli “Beyaz Bayrak” ödülü aldılar


Bu haber 2017-12-08 09:12:34 eklenmiş ve 1453 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “BEYAZ BAYRAK” ile ödüllendirildi.

 

Millî Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında 2006 yılından itibaren uygulanmakta olan  “Beyaz Bayrak İşbirliği protokolü” kapsamında Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Beyaz Bayrak” ödülü almaya hak kazanmıştır. Ülke genelinde geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın beden ve ruh sağlığını korumak, geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek, öğrencilerimizin hijyenik bir ortamda eğitim-öğretimini sürdürmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında 2006 yılından itibaren Uygulanmakta olan “BEYAZ BAYRAK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ” kapsamında “BEYAZ BAYRAK” almayası hak kazanmıştır.  “BEYAZ BAYRAK” ödülünü alan ve bu konuda Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu yaptığı açıklamada şunlara değindi.  Hacınoğmanoğlu, “Emeği geçen başta Müdür Yardımcımız İsmail Artar ve Biyoloji Tülin Karakılıç Turan’a, tüm idareci-öğretmen ve öğrencilerimize, yardımcı personelimize ve velilerimize teşekkür ederiz” dedi.

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar ilçemize ve okulumuza eğitim camiasında böylesi prestijli ve adına yakışır bir ödül kazandıran Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul idarecilerini, Öğrencilerini, Okul Hizmetlilerini ve öğrenci velilerini teşekkür ederiz. Eğitim hayatınızın böylesi güzel başarılarla dolu geçmesini dileriz.

 

 

ETİKETLER : Adına yakışır prestijli Beyaz Bayrak ödülü aldılar Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu İsmail Artar Biyoloji Tülin Karakılıç Turan bulan
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi