Bizimde bir iki laf söyleyecek zamanımız gelecek. İşte sizin eseriniz!


Bu haber 2017-12-06 09:35:49 eklenmiş ve 2092 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Belediye Başkanlığı bölgemizin ürünlerini satan kadınlarımızı İtfaiye Sokak yolu üzerinde ki Belediye Kültür Sitesi zemin kat olarak bilinen alanın 3-5 adım genişliğinde sarı çizgi çizerek kaldırıma sıkıştırarak yer gösterdiğini daha dün haber yapmış yaşanacakları siz yetkililere belirtmiştik.

 

 

Osman Gedikali Caddesi İtfaiye Sokak yoluna bakan zemin katta ki kadınlar pazarlığının şu anda ki görünen yüzü orada kadınlar var mı bir bakın bakalım.  İtfaiye Sokakta kurulan Kadınlar Pazarı göstermelik değil kalıcı olmalı ve kalıcı bir yer olarak gösterilmesi gerektiğini savunan bulancakhaber.net bir kez daha haklı çıktı. İtfaiye Sokak tarafında ki dükkânların önüne kadınlar pazarı esnafını seyyar satıcı gibi yerleştirmeniz ve yolun işlevinin çok fazla hareketli olmaması ayrıca Salı Pazarı kurulacak Pazar esnafı ile karşı karşıya bırakılan Kadınlar Pazarı esnafı Pazar alanında ne var ne yok dedirtti. bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar mağdur olduklarını söyleyen Kadınları dinlemiş ve Salı günü pazarcı esnafı ile kadınlar Pazarı esnafını karşı karşıya kalacağını belirtmişti. Tam da öyle oldu. İlk Salı gününü her iki esnafın Moralı bozuk olduğu ve kendilerini bu durumda bırakanlar için ne söyleyeceklerini bilemediler. Her iki esnaf birbirine saygı gösterse de sıkışık bir alanda haftanın pazar günü olan Salı Pazarında objektiflerimize öncesinde ve sonrasında bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.

 

 

bulancakhaber.net’e konuşan her iki esnafın da bir iki laf söyleyecek zamanı  geleceğini bu işlerin plan ve program dahilinde yapılması gerektiğini üzülerek kendilerini karşı karşıya bırakanlara sessiz çığlık oldukları görüldü.

   

 

 

ETİKETLER : Bizimde bir iki laf söyleyecek zamanımız gelecek İşte sizin eseriniz ! bulancak haber giresun haber bulancak giresun recep yakar belediye başkanlığı akp
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi