Bulancaklı bebekler çok şanlı “bubu” bugün açılıyor.


Bu haber 2017-11-26 09:13:45 eklenmiş ve 7776 kez görüntülenmiştir.

Dünyanın en sevimli ve bir o kadar da şanslı olarak nitelendirdiğimiz bebeklerimiz için Bulancak’ta yeni bir Bebek-Çocuk Giyim ve Kadın iç Giyim Mağazası “bubu” 15 Temmuz Cadde’sinde bu gün saat 13.00 da açılışı yapılıyor.

 

 

Bulancak Aytekin Sigorta sahibi Arda Aytekin’in eşi Gizem Aytekin çocukları Burçe ve Bulut isimlerinden yola çıkarak “bubu” adını verdikleri Bebek- Çocuk Giyim ve Kadın İç Giyim Mağazasını açıyorlar. Bulancak ilçesinin ve bölgemizin tanınmış ailelerinden Aytekin ve Cürgül ailelerinin çocukları Arda ve Gizem Aytekin Bulancak’ta yeni bir vizyon ve yeni bir misyon edinerek çocuklarımıza kaliteli dünya markaları ve lisanlı ürünlerden oluşan bir mağaza açtıkları öğrenildi. Her renkten ve türden Bebek-Çocuk ürünler ile Kadın İç Giyim de fark yaratacaklarını gösterilen “bubu” annelerinin babaların zevkine ve fiyatına uygun Çocuk-Bebek giyim ürünleri, birbirinden güzel renklerde ve desenlerde satışa çıkartılar. Görüntü olarak hem çok güzel hem de çok şirin olan birbirinden güzel ve siz çocuğunuza özel giyimleri bulabileceğiniz adres olarak gösterildi. “bubu” Mağazası’nda Bulancaklı 0-11 yaş grubu çocuklarımızı sevgiyle saracağını görülürken artık çocuğunuza veya bebeğinize bir kıyafet alacağınız zaman mutlaka uğranılması gereken Mağaza olarak daha ilk günlerinde gösterilmeye başlandı. “bubu” ilçemizde fark yaratacak olurken Modern mimarı yapısı ürünlerine kalite dünya markası ve lisanlı ürünler getiren işletme sahibi Gizem Aytekin çocuk ve bebek ürünlerinde başta Bulancak olmak üzere “bubu” adıyla marka olacakları belirtti.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Gizem Aytekin’in çocuklarının adından oluşan sevimli ve bir o kadar da modern “bubu” Mağazasının tüm çocuklarımıza hayırlı olmasını diledi.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancaklı bebekler çok şanlı bubu bugün açılıyor bulancak haber giresun haber bulancak burçe giresun gizem buğçe bulut arda aytekin cürgül
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi