Bulancak Kaymakamlığı ve Sarıgöller’e çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız


Bu haber 2017-11-02 12:25:09 eklenmiş ve 2235 kez görüntülenmiştir.

Engelli insanlarımıza karşı daima saygılı davranmalı ve hiç bir zaman engelli insanlarımızın ve kardeşlerimizin, çocuklarımızın kalplerini kırmamalı ve onlara insanca davranmalıyız sözlerinden yola çıkarak onların hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalarda bulunduğumuz belirtmiştik.

 

Engelli insanlarımıza, şefkat ve merhametle yaklaşmalıyız onların çektiği sıkıntıları dinleyip çözüm noktasında yardımcı olmalıyız haberimizin ardından Samet Meyveci’nin ailesine el uzatıldı. İlk olarak kendisine ve daha sonra da eşine akülü aracı sosyal sorumluluk düşüncesinde temin eden bulancakhaber.net’e Bulancak Kaymakamlığı da el uzattı. İlk olarak Samet Meyveci gibi eşine de akülü araç bulan ve noksanlıklarını Bulancak Kaymakamlığının temin ettiği Meyveci ailesi mutluluktan havalar uçuyorlar. Eşinin akülü aracı için araç beyni, jarz aleti ve iki adet akü için yardımcı olan Bulancak Kaymakamlığı’nın desteğinin hemen ardından Samet Meyveci ailesine bir el uzatma da 1924 yılından bu yana bir asırdır bölge halkına iş imkanı ve aş sunan Sarıgöller de el uzattı. Evli iki çocuk babası Samet Meyveci’nin yaşam kalitesini artırmak ve ona destek olmak adına bulancakhaber.net sosyal sorumluluk bilincinde hayırsever insanlara bir duyurusuna cevap gelmesi ve Meyveci ailesine el uzatması büyük sevinç yaşattı.  Artık Samet Meyveci Bulancak Sarigöller’de iş başı yapması ailede büyük sevinç yaşattı.

 

Bulancak’ta ihtiyaç sahiplerine her zaman yardımcı destek olan Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge nezaretinde ve Bulancak’ta 1924 den bu yana Sarıgöl Dayanıklı Tüketim Malları Ltd. Şti ve Sarıgöl Konveyör Sistemleri Ltd. Şti olmak üzere iki şirkette bölge halkına iş ve aş imkanı sunan bu güzel yürekli insanların varlığından bir kez daha onur ve gurur duyduğumuzu belirtmek isteriz. Demet ve Samet Meyveci’nin Yunus Emre İlkokulu’na giden 2. Sınıfa öğrencisi Ahmet ve yine aynı okulda anasınıfına giden küçük kızı Damla Naz Meyveci’nin yaşamlarını kolaylaştıran bu güzel insanları bulancakhaber.net olarak ve okuyucularımız adına teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.

 

 

İlk haberimiz;

 

http://www.bulancakhaber.net/haber/3601/bulancakhabernet-ve-sosyal-sorumluluk-bilinci.html

ETİKETLER : Bulancak Kaymakamlığı ve Sarıgöller çok teşekkür ederiz İyi ki varsınız bulancak haber giresun haber semih salih sarigöl niyazi ulugölge kaymakamlık
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi