Bulancaklı esnaf kumbaraya attığı sigara parasıyla milyarder oldu.


Bu haber 2017-10-05 15:07:23 eklenmiş ve 7347 kez görüntülenmiştir.

Giresun Bulancak ilçesinde yaşayan Harun Memiş 1,5 yıl önce sigarayı bırakıp sigara parasını her gün kendisinin klima tüpünden hazırladığı kumbaraya attığını ve toplamda 9 bin 140 YTL para biriktirdiğini açıkladı.

 

 

Uzun yıllar sigara içen ve bu kötü alışkanlığını 1,5 sene önce bırakarak bu kötü alışkanlıklarına harcayacağını düşündüğü parayı kumbarasında biriktirip milyarlara sahip oldu. bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Harun Memiş’i iş yerinde ziyaret ederek insanlara örnek olarak gösterilecek bir birikimi herkesin yapmasını istedi. Bundan dolayı sigara alışkanlığını bitirdiğini belirten Harun Memiş en büyük yardımcısının ise eşi Döndü Memiş olduğunu açıkladı. İş yerinde eşine yardımcı olan ve kötü alışkanlığını birikime çeviren en büyük destekçisinin eşi olduğunu belirten Harun Memiş 1,5 yılda 9 bin 140 YTL para biriktirmenin sevincini yaşıyoruz dedi. Memiş, "Sigara ve alkol için her gün verdiğim parayı, 1,5 yıl süresince kumbaraya atıp biriktirdim. Sigara kullananlara tavsiyem herkesin sigarayı bırakmasıdır. Sigara hem cebimize hem de sağlığımıza zararlıdır. Sigaraya hobi olarak başladım. Sigara içenlerin en büyük bahanesi stresten içildiği yönündedir. Hal bu ki sigara daha çok stres veriyor. Sigarayı bıraktım ve stresten kurtuldum. Maddi olarak kazancımda oldu. Ben kazandım ailem ve çevrem kazandı. Sağlık yönünden de sigaranın zararlarını herkesin bildiğini çok iyi biliyoruz. Bu sebeple herkesin sigarayı bırakmasını istiyorum diyerek bu konuda haber olmanın da ayrıcalığını ce heyecanını yaşıyorum” dedi. Daha sonra da eşi Döndü ile birlikte bu seferde çocuklarımız ve ailemizin sevgi yumağı olması için aynı şekilde sigara ve bozuk paraları biriktirmek istiyoruz diyerek yeni bir birikime başladılar.

 

 

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Döndü ve Harun Memiş çiftini kutladı. Memiş ailesinin sevgi yumağına herkesi davet ederek birikim yapmaya çağırdı. 

 

ETİKETLER : Bulancaklı esnaf kumbaraya attığı sigara parasıyla milyarder oldu . bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Döndü ve Harun Memiş bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi