Pardon Siyasetcileri göreve davet ediyorummm

Bulancak ve Bölge siyasetçilerine sesleniyor, Bulancak İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne sahip çıkalım diyorummm.
Bu haber 2017-08-02 16:37:25 eklenmiş ve 2074 kez görüntülenmiştir.

Babamı rahmetle anıyorum. Giresun ve Bulancak'ta 43 yıl Nüfus Müdürlüğü yapmış ve yaş sebebi ile Nüfus Müdürü görevini tamamlamıştı. Dilek olay tam olarak 1950 den 1993 e kadar 43 yıl olarak en uzun görev yapmış ve Bulancak'ın nüfusunun en fazla 20 bin ve biraz üzerine bir topluluğa hizmet vermişlerdi. her ne kadar ailenin en küçüğü olsam da son yıllarında babamın yanına gittiğimiz zaman ki yanında çalışanların sayısı kadar şimdilerde 50-60 bin nüfuslu Giresun’un en büyük ilçesi Bulancak İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün aynı personeli  olduğu kadar kişileri görmem ve bundan da az sayıda personelin Bulancak İlçe Nüfus Müdürülüğü'nde hizmet veriyor olmasına çok şaşırmış ve inanamadım. 

 

 

Türkiye genelinde dağıtım kararı alınan çipli kimlik kartlarının başvuru sürecinde ülke genelinde izdihama neden olduğu görüldü.  Bulancak İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde de ilk müracaatlarda olduğu gibi yoğun bir yüklenme olduğu ve bu durumdan da en çok yetersiz kalan memurların zorlandığı öğrenildi. Hatta bu yoğunluk durumunda internet randevu sistemi devre dışı kaldığı günün erken saatlerinde Nüfus Müdürlüklerdeki sıra fişlerinin tamamı tükendiği görülmüştü. Bu sebeptendir ki birçok il ve ilçede olduğu gibi Bulancak İlçesi’nde de müdürlüklerde vatandaşlar arasında kısa süreli tartışmalara da neden olduğu bilinmektedir. İşte bu sebep ve genel olarak Bulancak İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün iş yükünün diğer işlerle birlikte 1993 yıllarda ki gibi personel ve hatta daha az diyebileceğim sayıda hizmet vermesi 50-60 bin Nüfusu ile övündüğümüz ilçemizde yetersiz olduğu bulancakhaber.net olarak dile getirmek istedim. 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni olarak çok iyi bildiğim ve içinde büyüdüğüm Bulancak İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne Bulancaklı ve Bölge siyasetcilerinin el atmasını personel sayısını çoğaltmasını acilen istiyorum. 

 

 

 

ETİKETLER : Sayın Harun Sarıfakıoğulları ve Niyazi Ulugölge giresun bulancak 3 kadrosu boş olan Nüfus Müdürlüğü sahip çıkalım bbulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi