İmam Osman Öztürk’e ziyaretler devam ediyor.


Bu haber 2017-05-07 18:08:40 eklenmiş ve 1882 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Merkez Orta Camii’nde İmam Hatipliği’nden Giresun Merkez Hacı Miktat Camii’ne İmam Hatipligi’ne atanan Osman Öztürk’e ziyaretler devam ediyor.

 

 

Giresun Bulancak Merkez’inde 24 yıldan bu yana Bulancak Merkez Orta Camii’nde İmam Hatipligi’ni yapan İmam Hatibi Osman Öztürk Giresun Merkez Hacı Miktat Camii’nde ziyaretçiler kendisini yalnız bırakmıyor. Bu ziyaretlerden bir tanesi de bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar oldu. Bulancak ilçesinde 24 yıl imamlık görevini yerine getiren bu zaman diliminde 14 yılını Bulancak Merkez Orta Camii’nde geçiren Osman Öztürk’ü ziyaret eden Yaşar objektiflerimize böyle yansıdı. Yaşar’ın ziyareti esnasında 1989 dan 2007 yılına kadar Giresun Merkez Hacı Miktat Camii’nin İmam Hatipligi’ni yapan emekli imam Ali Arslan ve Giresun Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Fethi Elmas’da aynı şekilde Öztürk’ü ziyaret ettiği görüldü.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın ziyaret ettiği Evli ve 3 çocuk babası Merkez Hacı Miktat Camii’ne İmam Hatibi Osman Öztürk yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldığı ve bu vesile ile İnternet Gazetemiz aracılığı ile şu sözleri söyledi. Öztürk, “yaklaşmakta olan Ramazan-ı şerif ayının tüm Müslümanlara hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.  Yaşar Öztürk’e yeni görev yerinde başarılar diledi. 

 

ETİKETLER : İmam Osman Öztürk ziyaretler devam ediyor Giresun Merkez Hacı Miktat Camii’nin İmam Hatipligi’ni yapan emekli Ali Arslan Giresun Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Fethi Elmas bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi