Dr. Pelin Eriştiren İncesu “En Güçlü 50 İş Kadını” arasında


Bu haber 2017-03-31 23:01:06 eklenmiş ve 2106 kez görüntülenmiştir.

AstraZeneca Türkiye Ülke Başkanı Dr. Pelin Eriştiren İncesu, Fortune Türkiye Dergisi'nin bu yıl yedinci kez hazırladığı “En Güçlü 50 İş Kadını” listesinde yer aldı.

 

Fortune Türkiye Dergisi'nin “En Güçlü 50 İş Kadını” listesi oluşturulurken, şirketin büyüklüğü ve global ekonomideki önemi, kurumun performansı ve yönü, yöneticinin kariyer çizgisinde nasıl ilerlediği ve sosyal-kültürel kalkınmaya etkisi gibi önemli kriterlere göre hareket edildi. Ayrıca zirvedeki kadın yöneticilerin vizyoner ve yenilikçi bakış açısına sahip olmaları, analitik düşünen ve hedef odaklı yaklaşımları gözden geçirildi.


AstraZeneca'da görev yapmaya başladığı 2000 yılından bu yana çalıştığı farklı yönetici pozisyonlarının ardından 2014'te AstraZeneca Türkiye Ülke Başkanı görevine atanan Dr. Pelin Eriştiren İncesu, son 3 yılda Türkiye'de gerçekleştirdikleri klinik araştırmaların yaklaşık 2 kat arttırılmasına, birçok bilimsel ve sürdürülebilir projenin hayata geçirilmesine ve AstraZeneca Türkiye'nin tüm AstraZeneca içerisinde kadın çalışan ve özellikle de kadın yönetici istihdamında örnek gösterilen organizasyonlardan olmasına ön ayak oldu.
 

 
AstraZeneca Hakkında 
AstraZeneca, araştırma, geliştirme, reçeteli ilaçların üretimi, pazarlaması ve bu hizmetlerinin sunulması alanında faaliyet gösteren, göğüs hastalıkları, enfeksiyon, kardiyoloji, gastroenteroloji, onkoloji, merkezi sinir sistemi ve diyabet tedavi alanlarına sunduğu ürünlerindeki lider konumuyla dünyanın önde gelen ilaç şirketlerinden biridir. AstraZeneca 100'den fazla ülkede faaliyet göstermekte olup, yenilikçi ilaçları dünya genelinde milyonlarca hasta tarafından kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için http://www.astrazeneca.com/Turkey adresimizi ziyaret edebilir veya www.linkedin.com/company/astrazeneca-turkey ile Linkedin'den takip edebilirsiniz.
 

 

 

ETİKETLER : Dr. Pelin Eriştiren İncesu En Güçlü 50 İş Kadını arasında bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi