Bayramda misafirlerimize kadayıf tatlısı ikram edelim.

Ayşe ve Ömer Özdemir’den tepsi & tepsi Kadayıf Tatlısı
Bu haber 2017-03-15 23:27:57 eklenmiş ve 1721 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Ballıca Mahallesi Latife Hanım Caddesi’nde kendisine ait Özmar Markette ilk önce müşterilerine ikram etmek üzere yaptıkları daha sonra da çok beğenilince üretime geçtikleri öğrenildi.

 

 

Giresun Bulancak ilçesinde marketlerinin yanına Özmar Kadayıf açan ve bölge halkı tarafından yoğun ilgi ve beğeni görmesi sonucunda 2. Şubesini Bulancak eski vergi dairesi altına yeni adı “KADAYIFÇIM” adıyla Ayşe ve Ömer Özdemir çiftti yeni bir iş yeri açtılar. 1Bulancak ilçemizde yapılan ve meşhur Patar tel kadayıfından yapılan kadayıf tatlısı bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. Bulancak ilçesinde üretilen ve aynı şekilde Ayşe Özdemir tarafından özel karışımlarla ballandırılan kadayıf tatlısı artık bayramlarda da misafirlerine sunacağınız tatlı olarak gösterildi. Önceden verilen siparişlerle hazırlanan ve yapılan Kadayıf tatlısına ilginin çok olacağı ve şimdiden bayram için sipariş verebileceğiniz açıklandı. Marketlerinde ikram ile başlayan lezzet yolculuğu Bulancak’ta iş istihdamına dönüşmesi de ayrıca Özdemir ailesini mutlu ettiği belirtildi.

 

 

Ayşe ve Ömer Özdemir’in günlük belirli miktarda çıkarttığı ve gün içinde tüketilerek bittiği önemle belirtilirken bu lezzet te bölge insnaının geç kalmamasını söyledi. Yemek sonrasında müşterilerini yeni iş yerine davet eden Ayşe ve Ömer Özdemir çiftti her malzemenin Bulancak’tan alındığını ve kazancında aynı şekilde Bulancak’ta geriye dönüş olmasının haklı gururunu yaşadıklarını açıkladılar. Özmar Market, 1. Kadayıfçım ve şimdi de 2. Kadayıfçım Şubesi açılarak gücüne güç katan Özdemir ailesi kendilerine gösterilen güveni aynı şekilde işlerine yansıtarak doğru, dürüst ve müşteri memnuniyeti odaklı geri dönüşüm sağladıklarını vurgulandılar. Ayşe hanımın özel olarak hazırladığı kadayıfları eşi Ömer ve kardeşi İbrahim Özdemir bizzat kendi elleriyle müşterilerine servis yaptıkları böyle görüntülendi.

 

 

 

Ayrıca Kadayıfçım 2. Şubesi’nde Ayşe Özdemir tarafından özel olarak yapılan ev yapımı sütlaçtan mutlaka yenilmesi tavsiye edildi.

 

 

 

ETİKETLER : Bayramda misafirlerimize kadayıf tatlısı ikram edelim Ayşe ve Ömer Özdemir tepsi Kadayıf Tatlısı bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi