TAÇ Perde Mefruşat, Voleybol Takımımızı TAÇ’landırdılar.

Onlar hem maddi hem de manevi destek oluyorlar...
Bu haber 2016-11-26 19:47:55 eklenmiş ve 2776 kez görüntülenmiştir.

Bulancak’ın perde sektöründe bir numarası olan Hüseyin Er ve Umit Er 1926 Bulancakspor Voleybol Takımı her zaman destek ve tam destek olduklarını bir kez daha gösterdiler.  

 

Giresun Bulancak İlçesi 1. Lig Voleybol Erkekler Takımı olan 1926 Bulancakspor’un her daim hem maddi hem de manevi yanında olduklarını belirten TAÇ Perde Mefruşat sahipleri takımımızın macını kendi iş yerinde ilan asarak duyurdukları objektiflerimize yansıdı.

 

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni  olan ve aynı zamanda İlkokul 1.sınıftan bu günlere kadar getirdiği öğrencilerle 1. Lige çıkaran, 1. Lige yükselmesinde büyük emeği olan Selçuk Sekban öğretmeni yalnız bırakmayan her zaman yanında olduklarını açıklayan Hüseyin ve Umit Er takıma tam destek hep destek verdiklerini bir kere daha gösterdiler.  Bulancak şehir merkezinde ki iş yerinin önünde objektiflerimize ilan asarakta destek veren Taç perde sahipleri Pazar günü saat 13.00 da ynanacak olan 1926 Bulancakspor ile Ankara Eserspor maçınde takımımıza destek vermeye davet ettiler.

 

bulancakhaber.net,  TAÇ Perde Mefruşat sahiplerinin Bulancak Erkek Voleybol takımımızı yaptıkları maddi ve manevi destek ile adeta TAÇ’landırdıklerini gösterdiler.  

 

 

 

ETİKETLER : TAÇ Perde Mefruşat Voleybol Takımımızı TAÇlandırdılar Onlar hem maddi hem de manevi destek oluyorlar bulancak haber giresun haber hüseyin umit er
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi