Bulancak İlçe Kaymakamlık Makamında dolu dolu bir Bayram Protokolu

Yeni Hükümet Konağı önünde ilk protokol fotoğrafı
Bu haber 2016-10-29 14:07:39 eklenmiş ve 1763 kez görüntülenmiştir.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıldönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşku ve heyecanla kutlanmaya devam ediyor.

 

Bu çoşku ve heyecanı Bulancak Hükümet Konağında ilçe protokoluyla birlikte tanık olduk. Giresun Vali yardımcısı Cumhuriyetin İlanının 93. Yıdönümü tüm yurtta olduğu gibi bir gn öncesinde Cuma günü Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önüne çelenk bırakarak başlamıştı. Giresun Vali yardımcısı Barış Demirtaş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde 29 Ekim Cumartesi günü saat 10:45’de 11:00’da İlçe Kaymakamlık Makamında tebrikleri kabul etti.

  

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıldönümü kuutlamaları hava muhalefeti nedeniyle ilçemiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonu’nda Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızn okunmasıyla birlikte başladı. Giresun Vali Yardımcısı Barış Demirtaş’ın Öğrenci, Protokol ve halkımızın bayramını kutlayarak başladı.  

 

İlçe Kaymakamlığı Makamı’nda Giresun Vali Yardımcısı Barış Demirtaş tarafından kabul edilen geniş katılımlı tebrik programına: Bulancak Başsavcısı Olcay Aksoy, Bulancak Jandarma Özel Harekat Taburu Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mete Demircan,İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Üstteğmen Cihan Gültekin, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve ilçe protoklunun geniş katılımı ile gerçekleşti.  İlçe Kaymakamlık makamında yapılan tebrikler sonrasında hepbirlikte ilçemiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonu geçerek kutlamalar devam ettiği objektiflerine yansıdı.

 

Giresun Vali Yardımcısı Barış Demirtaş’ın ileç kaymakamlık makamında ki tebrikten sonra çıkışta Bulancak ilçe Protokolu yeni Hükümet Binası önünde ilk kez bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdılar.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak İlçe Kaymakamlık Makamında dolu bir Bayram Protokolu Yeni Hükümet Konağı önünde ilk protokol fotoğraf bulancak haber giresun haber recep yakar vali barış demirtaş jandarma mete
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi