GRAND RAVZA HOTEL’ın Basınla buluşması

Bölgemizin gururu kadar Markası da olacak nitelikte
Bu haber 2018-12-04 02:36:56 eklenmiş ve 3804 kez görüntülenmiştir.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun desteğiyle Giresun'un Piraziz ilçesinde açılan Grand Ravza Hotel Giresun’da ve bölgemizde MARKA olacağını gösterdi.

Grad Ravza Otel kapılarını basına açarak kahvaltılı bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Otel Müdürü Dursun Aydın’ın kapıda karşıladığı basın mensupları bölgemizde böylesi bir yartırım yapılmasından dolayı çok memnun olduklarını belirttiler.  

Grand Ravza Hotel basın mensupları ile kahvaltılı yapılan toplantıda hoş sohbet ve gelinen süreç hakkında kıs bir ilgilendirme yapıldı. Daha sonra Otel içinde basınmensuplarına bilgi verildi. tüm bu aşamalarda İşadamı Hamit Karaoğlanoğlu kimliği ile bir kısmı TKDK tarafından yapılan Grand Ravza Hotel hakkında bizzat bilgi verildi.

Tam anlamıyla dış mekan peysaj çalışmasının ve yönlendirme levhaların tamamlanması ile birlikte önümüzde ki günlerde otelin resmi açılışını yapacaklarını aktaran Karaoğlanoğlu,” biz sadece otel açmadık bölge insanımıza da iş isdihdamı sunduk. Grand Ravza Hotel şu anda tam kapasiteli çalışması için son aşamasına geldi. Otelimiz bünyesind eki Fitness Center, Türk Hamamı, Sauna ve kapalı havuzumuzu bölge insanınmızın kullanımına da belli bir üçret karşılığında ticaretin ötesinde bölge insanımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.”dedi.

Giresun- Bulancak ve Piraziz başta olmak üzere bölge halkımızın hizmetine sunulacak olan Grand Ravza Hotel bölgemizin gururu kadar Markası da olacak nitelikte olduğu basın mensupları tarafından dile getirildi.

 

 

 

 

Doğal güzellikleriyle ünlü olan bir yere geliyorsanız, doğal güzelliklerinin tadını çıkarın değil mi? Doğal güzelliklerinin tadını çıkarmazsanız ne önemi var buraya gelmenin. Bunun için özellikle manzaralı odalara sahip olan sinop otel tercihinde bulunmalısınız. Tercih ettiğiniz manzaralı sinop otelleri sizin otel odasındayken bile Sinop’un keyfinizi çıkarmanıza yardımcı olacak bir detayı oluşturmaktadır. sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri

ETİKETLER : GRAND RAVZA HOTEL ilk Basınla buluşması Bölgemizin gururu kadar Markası da olacak nitelikte bulancak haber giresun haber bulancak giresun hamit karaoğlanoğlu piraziz
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi