Giresun’un Albay konukları

Yaşar, Albaylarla buluştu
Bu haber 2016-10-15 11:19:54 eklenmiş ve 1573 kez görüntülenmiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Emekli Albay Dursun Çiçek ve eski Türkiye Hava Sporları Federasyon Başkanı Emekli Albay Nihat Er  Giresun’a geldiler.

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Emekli Albay Dursun Çiçek , Giresun programı çerçevesinde geldiği Giresun’da bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda TRT Yurt Muhabir Mehmet Yaşar ile kısa bir sohbet ettikleri objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

Bir diğer Giresun’a gelen Emekli Albay eski Türkiye Hava Sporları Federasyon Başkanı Emekli Albay Nihat Ermihan oldu.  Aynı şekilde bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda TRT Yurt Muhabir Mehmet Yaşar Ermihan ile buluşarak Giresun da zaman geçirdikleri objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

Emekli Albay Dursun Çiçek ve Danışmanı Esma Dinmezer yoğun ve hava muhalefeti nedeni ile bir daha ki Giresun programında Yaşar’a misafir olacaklarını belirttiler. Yaşar özellikle Bulancak’ın meşhur Elmasım Dondurma ve Elmasım Fındığının lezzetini kendilerine sunmak istediğini bir başka program dahilinde Bulancak’a uğrayacaklarını belirtiler.  

 

 

Öte yandan eski Türkiye Hava Sporları Federasyon Başkanı Nihat Er, Yaşar’ın misafiri olduğu öğrenildi.  Giresun ve Bulancak’ta unutulmayacak bir gün geçirdikleri görüldü. Özellikle Giresun Kalesi’ne hayran kaldığını ve bölge halkının çok şanslı olduğumuzu belirtti.  

 

 

 

Kısaca Emekli Albay Nihat Ermihan’ı tanıyacak olursak;

 

 

Hava Öğretmen Kıdemli Albay, 1979 da Hava Harp Okulu İşletme bölümünü bitirmiş,1983 senesinde Gazi Ünv. Beden Eğitim Bölümünü aynı şekilde bitirerek aynı üniversitede Spor Yönetiminde Yüksek Lisans yaptığı öğrenildi.

.

 

2009-13 yılları arasında THSF (Türkiye Hava Sporları Federasyon) Başkanlığı yapan Albay Ermihan, 2013 de yeniden ve tekrar seçildiği halde o dönemde ki Spor Bakanı tarafından onaylamadı gibi bir de üstüne kazanmış olduğu Başkanlığı ve federasyonun kapatılmasının çok acı verici olduğunu belirtildi. Tüm bunların sebebi de o dönemde kendileri için balyoz-ergenekoncu dedikleri için kazanılmış hakkı olan Federasyon Başkanlığı tamamen fes edildesi olduğu öğrenildi.  

 

 

1983-2011 yılları arasında Voleybol hakemliği yapan ve son 20 sene Uluslararası Hakem olarak Avrupa-Dünyanın her yerinde ki şampiyonalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiği vurgulandı.  

 

2011-15 arasında CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu-Hakem Kurulunda) görev yaptı..
2002-10 arasında CISM(Dünya Ordular arası Spor Konseyinde Voleybol Teknik kurulunda görev yaptı..
2012 senesinde TMOK'a (Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi) üye seçildi.

 

 

Tüm bu başarı hikayesi ile birlikte Türkiye de bir dönem J.Alb.Hasan Atilla Uğur (Apo yu sorgulayan Albay), Dz.P.Alb. Dursun Çiçek ile devre arkadaşı olduğunu belirterek 79 mezunu Albay’ların Giresun’a hayran kaldıkları belirtildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Giresun’un Albay konukları Yaşar Albaylarla buluştu nihat ermihan dursun çiçek esma demezer elmasım dondurma bulancak haber giresun haber bulancak giresun kalesi CHP
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi