Yan yolların, yan ceplerin ve kapanan yolların sahibi var

İdareciler ve yetkililer seyirci kalıyor, sahiplenenler kullanıyor!...
Bu haber 2016-09-30 23:00:11 eklenmiş ve 1924 kez görüntülenmiştir.

 Bulancak genelinde şehir içine terk edilen E-5 karayolunda ki ve şehir içinde ki yan yollar amacı dışında kullanıldığı görüldü.

 

Şehir içine terk edilen E-5 yolunda özellikle oto galericilerin kullanıldığı yan yollar oto galericiler tarafından hoyratça kullanılırken, şehir içinde ise hangi esnafın önünde ise cep yol san ki onun kullanım alanı gibi tutulduğu görüldü. Oysa bu yan yollar ve cep yollar en kısa zamanda araçınızı park ederek en fazla 10 dakika içinde işinizi görmek için bırakılan yollardan ancak izin alarak kullanıldığı öğrenildi. Sahilde yan yollara otogalericilerden araç koyacak yer bulamazken şehir içinde de adeta esnaftan izin alınarak cep yola park edildiği öğrenildi. 

 

 

Bu durum karşısında bu alanların gerçek anlamda kullanılması ve gerektiği gibi araçların park edilmesi gerektiği, kullanılması gerektiği vurgulandı. Bir diğer sorun ise Hamam sokak yolunun kişiye özel yol gibi kapandığı ve açıldığı bölge halkı tarafından dile getirildi. Hamam yolu Gürsoy Eczanesi ile Taşkın Çay ocağı'na kadar yolun yetkililerce kapandığı ama istenildiği takdirde park edilen alan ve kişiye özel park yeri gibi kullanılması bu ne keytif dedirtti.  Bu alanların amacı dışında kullanılmasına izin veren yetkililer bu araçlarını park edenler kadar sorumlu ve suçlu olan kişiler olarak gösterildi.

 

Bulancak Belediye Başkanlığı Trafik Zabıta Müdürlüğünü konu olan bölgelerde göreve davet ediyoruz.  Otogalericilerin sahildeki kaldırımları işgal etmelerine, E-5  yan yolları hoyratça kullanmalarına bir son verilmelidir. Öte yandan şehir içinde ki özellikle Atatürk Caddesinde ki kısa süreli cep park alanlarını esnafın kendi alanı ve özel yol gibi kullanımından kurtarılmalıdır. Ayrıca Hamam Sokak yolunun bölge halkı tarafından kullanılması ve gerektiği gibi araç trafiğine açılması gerekmektedir. 

 

 

Yetkililer şunuda bilmesini istiyoruz.  Araç sürücüleri E-5  yan yolunun ve sahildeki park alanlarının bir kısmını otogalericilerin alanı gibi kullanıldığı şehir içinde ise cep yollara kısa süreliğine araçlarını bırakırken esnaftan izin aldığını şayet izin verirse ancak araçlarını çekebildiklerini bilmenizi istedik. 

 

 

 

 

ETİKETLER : Yan yolların yan ceplerin ve kapanan yolların sahibi var İdareciler yetkililer seyirci kalıyor sahiplenenler kullanıyor !... bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi