Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın’dan vefa örneği

Onların yaşamlarını takip ederek hastalıkta ve bayramlarda yanındayız!...
Bu haber 2016-07-08 00:20:37 eklenmiş ve 2090 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Şoförler Odası ilk defa geçtiğimiz yıl yapılan ve her yıl geleneksel olarak yapılacağı bilinen '50 Yıllık Şoförlere Plaket Töreni' etkinliğinin bu yılda aynı çoşkuyla kutlamış ve emektar şoförlerimizi onurlandırmış ve unutmamıştır.

 

 

Geçen yıl ilk defa çoşkuyla kutlamış olduğu 50 yılını şoförlük mesleğine vermiş değerli şoförlerimizden Muhterem Aydın’a geçen yıl sadece plaket vermediği, onların yaşamlarını takip ederek hastalıkta, sağlıkta ve bayramlarda ziyaret etmeleri objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

Bu özel ve anlamlı plaket töreni kişilerin şoförlük mesleği yapmış olmaları ve 1966 yılından önce ehliyetli olmaları gerekmekte olduğu belirten Başkan Mustafa Aydın, “onların yaşamlarında yanında olmak ve değer vermek adına onurlandırıyoruz” dedi. Bununla da kalmayarak onların yaşamlarını takip ettiklerini ve hastalıkta ve sağlıkta yanında olduklarını belirten Aydın, Ramazan Bayramı’nda, değerli şoför esnafı Muhterem Aydın’ı evinde ziyaret ettikleri görüldü.  

 

Odalarının değerli ustalarımız dediği ve 1966 yılından önce ki şoförl esnaflarını onure eden Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, bununla da kalmayarak hastalanan ve bayram dolayısıyla ziyaret edilen Muhterem Aydın’ı evinde ziyaret ederek adeta vefa örneği gösterdiği objektiflere böyle yansıdı.

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın vefa örneği Onların yaşamlarını takip ederek hastalıkta ve sağlıkta bayramlarda yanındayız !.. bulancak haber giresun haber bulancak .
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi