CUMHURİYET MEYDANI DOLMUŞ DURAKLARI HİZMETE AÇILDI


Bu haber 2016-05-19 22:40:13 eklenmiş ve 1456 kez görüntülenmiştir.

 

Cumhuriyet Meydanı (Keşap Durağı) Projesinin ilk bölümü olan ilçe ve köy dolmuş durakları otoparkı törenle hizmete açıldı.

Dolmuş Kooperatifleri temsilcileri tarafından çiçekle karşılanan Belediye Başkanı Kerim Aksu, 80 yıllık mağduriyetin ortadan kaldırıldığını söyledi. Törende konuşan Belediye Başkanı Kerim Aksu, Atatürk Meydanı’nı hizmete açtıktan sonra Giresun’a ikinci bir meydan kazandırmak için proje hazırladıklarına vurgu yaparak görüşlerini şöyle dile getirdi: “ Keşap Durağı olarak bilinen aslında eskilerde Cumhuriyet Meydanı olan bu alan yeni bir meydan olarak hizmet verecek. Dolmuşların düzenli ve modern bir şekilde hizmet vermesi için arkadaşlarla, dolmuş kooperatifi temsilcileri ile sürekli görüş alış verişinde bulunduk ve bu güzel eseri Giresun’a kazandırdık. Burada 80 yıldır hizmet yoktu. Fiziki koşullar çok kötüydü. 1900 m2 içerisinde 34 durakla beraber 44 araç alabiliyor. Sigortası bile yapılan otoparkımızda bayan ve erkek tuvaletleri, engelli asansörü bulunuyor. İlçeler, köyler, beldeler yağmur, çamur görmeden rahatlık içerisinde hizmet görecek. Bizim amacımız Giresun Halkına hizmet etmek. Bu hizmet ile sadece merkeze değil bütün ilçe ve köylere hizmet etmiş oluyoruz. Yağmur, çamur, gece, gündüz çalışanlara, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Dolmuş durakları adına konuşan Erdal Bodur; şoförler ve vatandaşların yeni durakla modern bir hizmete kavuştuklarını belirterek; “25 senedir burada şemsiye altında, yağmurda, çamurda hizmet vermeye çalışıyorduk. Artık rahat ve düzenli koşullar altında hizmet vereceğiz. Sonraki nesiller de modern bir ortamda hizmetlerini sürdürecekler. Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya durağımız için, Giresun’a yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. Emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.

34 ilçe ve köy dolmuş durağının yararlanacağı Cumhuriyet Meydanı dolmuş otoparkı yapılan dua ile hizmete açıldı. Başkan Kerim Aksu otoparkı gezerek, vatandaşlarla ve dolmuş sürücüleri ile sohbet etti. Cumhuriyet Meydanı dolmuş otoparkı açılışına Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP İl Başkanı Necati Tığlı, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları, Belediye Birim Müdürleri, CHP İlçe başkanları, sivil toplum örgüt temsilcileri, dolmuş durakları temsilcileri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

ETİKETLER : giresun belediye CUMHURİYET MEYDANI DOLMUŞ DURAKLARI HİZMETE AÇILDI kerim aksu bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi