Bulancak’ta Süper Online Bayii açılıyor

Bulancak Türk Telekom Şefi olarak son kez, arkadaşının iş yerini ziyaret etti.
Bu haber 2016-01-29 20:47:14 eklenmiş ve 2725 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak ilçesinin sevilen simalarından Bulancak Türk Telekom Şefi Mustafa Taranoğlu, bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar ile birlikte ortak arkadaşı olan SVS Turkcell Yetkili Bayi Savaş Tunceli ziyaret ettiler.

 

Şubat ayında emekli olacağını öğrendiğimiz ilçemizin sevilen kişilerinden Mustafa Taranoğlu, her ne kadar emekli olacağını açıklasada bölge halkına hizmet etmeyi bırakmayacağını açıkladı. Türk Telekom da çalıştığı sürede her keze yardımcı olmak için elinden geleni ve bilgisini ortaya koyan Mustafa Taranoğlu, önümüzde ki günlerde yine teknoloji ile bölge halkına hizmet edeceği ve Bulancak’ta ilk kez açılacak olan Süper Online Bayiisi açacağı öğrenildi.  İlçemizde ve bölgemizde 17 yıldan bu yana bölge halkına hizmet veren Taranoğlu yaptığı açıklamada şunlara değindi. Taranoğlu, “uzun yıllar telekomde bölge halkına hizmet verdim. Her ne kadar emekli olacak olsamda bu hizmetimin son olacağı anlamına gelmeyecektir. Aksine birebir ve çözüm noktasında bölge halkıına teknolojiyi ve hizmeti kaldığım yerden devam ettirecem.bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar ile birlikte ortak arkadaşımız olan Bulancak SVS Turkcell Yetkili Bayii Savaş Tunceli’yi Türk Telekom şefi olarak son ziyaret ettiğim iş yeri olarak aklımda kalacak. Artık bölge halkına esnaf Mustafa Taranoğlu olarak hizmet edecek olmanın heyecanı içindeyim” dedi.

 

 

bulancakhaber.net olarak yeni iş yerini takip edip, çalışmaya başladığı gün siz değerli okuyucularımızla paylacağız. Arkadaşımız Mustafa Taranoğlu’ya, bu zaman kadar başarılı çalışmasını aynı şekilde esnaf olma kararı alarak Süper Online Bayii iş yerinde de başarılı bir şekilde devam ettirmesini  dileriz.

ETİKETLER : Bulancak’ta Süper Online Bayii açılıyor Bulancak Türk Telekom Şefi olarak son kez arkadaşının yerini ziyaret etti bulancak haber giresun haber mustafa taranoğlu savaş tuncel
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi