Bulancaklı Tasarımcı ve Modacı İsmail Güvenç, ünlülerin aradığı isim oldu

Ünlüler kendilerini Güvenç’in ellerine bırakıyorlar
Bu haber 2016-01-07 21:34:20 eklenmiş ve 2700 kez görüntülenmiştir.

Bulancaklı Tasarımcı ve Modacı ismail Güvenç, İstanbul’ da bir çok sanatcıyı ve ünlüleri giydirdiği öğrenildi.

 

 

Uzun yıllar önce Bulancak’tan İstanbul’a giden ve o günden bu güne sanat dünyası içinde olan İsmail Güvenç, en son ulusal kanal Yıldız TV’de Kobra Show Program yapımcısı ve sunucusu Murat Divandiler’ın konuğu olarak ekranlarda görüldü.

 

 

Bulancaklı eski Belediye personellerinden lakabıyla rahmetli Çavuş Kadem Günvenç ve Ayşe Gğvenç’in oğlu, Güvenç ailesinin 9 çocundan biri olan ve kendi ayakları üzerinde 16 yaşında duran, o dönemlerde bile Bulancak’ta,bölge halkından ve yöre insanından farklı giyinen İsmail Güvenç’in bu gün Modacı ve Tasarımcı olmasının bir tesadüf olmadığı öğrenildi.  

 

 

İşte tam  bu noktada geçen hafta içinde Yıldız TV’de Kobra Show Program yapımcısı ve sunucusu Murat Divandiler’ın konuğu olan Güvenç, İstanbul ‘da ünlü isimlerin  ünlü modacıların ünlülerin modacısı olma yolunda ilerlediği ekranlara yansıdı.

 

 

Ünlü kişileri çoğunlukla şık ve yeni trend kıyafetlerle görürüz peki ünlüler bu kıyafetleri imajı nasıl seçiyorlar neye göre giyiniyorlar modacıları kimler giydiriyor sorusunun cevaplarından bir de Bulancaklı Modacı ve Tasarımcı ismail Güvenç oldu.

 

 

Günlük yaşam bir yana, iş sahne ve televizyon çalışmalarına, davetlere gelince kıyafetlerinin, aksesuarlarının daha gösterişli olması gerekiyor. İşte bu aşamada, “işinin ehli” modacılara bırakıyorlar kendilerini. Bulancaklı İsmail Güvenç işinde bir numara olma yolunda. Güvenç  çalıştığı sanatcılar ve ünlüleri tepeden tırnağa kendi tasarladığı ve kendi markasıyla aranan isim olan İsmail Güvenç ile birçok sanatcı tercihlerinin arasında olduğu vurgulandı.

 

 

 

 

Son olarak telefonle görüştüğümüz ve önümüzde ki günlerde memleketi ve çok sevdiği doğup büyüdüğü Bulancak’a gelince bulancakhaber.net yayın sahibi Mehmet Yaşar ile bir araya geleceğini açıklayan Güvenç, “ bölgemizde ki yaşananlardan sizin internet gazeteniz bulancakhaber.net aracılığı ile haberdar oluyorum “dedi.

 

ETİKETLER : Bulancaklı Tasarımcı ve Modacı İsmail Güvenç ünlülerin aradığı isim oldu Ünlüler kendilerini Güvenç’in ellerine bırakıyorlar bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi