Kitap okuma alışkanlığının, ne yaşı ne de yeri var.

Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a duyarlılığı için teşekkür ettiği öğrenildi.
Bu haber 2015-12-28 22:06:10 eklenmiş ve 1495 kez görüntülenmiştir.

Bölgemizde okumayı alışkanlık haline getirenler ve  bir de sadece okumaları söylendiği için zorla okuyanlar olarak ayırabiliriz insanları.

 

 

Bir de; çeşitli bahanelere sığınıp bir türlü okumaya zaman yaratamayanlar var tabii! Bunların ötesinde bir de okumayı günlük bir rutin haline getirip tam bir kitap kurdu gibi okuyan insanlar var.

 

 

İşte size bir örnek. Bulancak ilçemizin saygı değer büyüğü, ilçemizde bölgemizde ve hatta ülkemizde bir çok aileye ve insana iş istihdamı sağlamış saygı değer kişiliği ile tanınan İzzet Fatoğlu  kitap okumayı alışkanlık haline getirenler arasında örnek olarak objektiflerimize yansıdı.

 

 

Bulancak 1 Nolu Şehit Üsteğmen Aile Sağlık Merkezi’nde sırasını beklerken, Sağlık Merkezi Danışma Sorumlusu İsmail Beyaz’dan zamanını boşa geçirmemek için orada bulunan kitaplıktan bir kitap alarak sırasını ve zamanını geçirdiğini bulancakhaber.net objektiflerine yansıdı.Sırası gelen Fatoğlu kitabı teslim ederken objektiflerimize yansıması dolayısı ile gençlerin mutlaka kitap okumasını istedi. Her yaşın mutlaka okuyacağı ve boş zamanınızı mutlaka öğreneceğiniz bir bilgi edinmemiz gerektiğini söyleyerek okumanın, öğrenmenin yaşının olmadığını bunu da en güzel yolunun kitap okumakla öğrenileceğini söyledi.

 

 

bulancakhaber.net yayın anlayışını da bu anlamda toplumu bilinçlendirmek adı altında yapılan haberin doğru ve örnek olması sebebiyle Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a duyarlılığı için teşekkür ettiği öğrenildi.  

 

  

ETİKETLER : fatoğlu izzet bulancak giresun haber bulancak haber Kitap okuma alışkanlığının yaşı ne de yeri var Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar duyarlılığı için teşekkür ettiği öğrenildi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi