Bulancak İskelesine Dev Türk Bayrağı asmak istiyoruz!...

Hüseyin Pekdemir Türk Bayrağı sevgisini Bulancak iskelesinde devam ettirmek istediğini açıkladı.
Bu haber 2015-11-18 17:25:10 eklenmiş ve 2302 kez görüntülenmiştir.

Bulancak İskelesine Dev Türk Bayrağı asmak istiyoruz!...

 

''BAYRAKSIZ DAĞ TEPE KALMASIN ''Sloganıyla yola çıkıp Giresun Karagöl dağlarına Türkiye'nin en yüksek bayrağını kendi imkanıyla göklere çıkaran Hüseyin Pekdemir Türk Bayrağı sevgisini Bulancak iskelesinde devam ettirmek istediğini açıkladı.  

Giresun Karagöl dağlarına Türk bayrağı asmasından sonra bir grup bayrak sever desteği ile  Giresun Paşa konağı Göl kıran mevkiine 23 metre direğe 54 m 2 dev Türk bayrağı astıklarını açıklayan Pekdemir şimdi de Bulancak iskelesi üzerine  Türkiye'nin deniz üzerinde tek olacak olan en yüksek ve en büyük bayrağını asmak istediğini bulancakhaber.net Genel yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ı telefonla arayarak  söyledi.

Mehmet Yaşar’a telefonda bilgi veren Hüseyin Pekdemir şöyle konuştu. Pekdemir”Bulancak iskelesinin ucuna Türk Bayrağı’nı asarlarsa eğer,  deniz üstünde olacak olan dev Türk bayrağı değil Karadeniz’de Türkiye de Bulancak iskelesinin adını konuşturacaktır. Bulancak İskelesinin eski unvanı olan uzunluğu ile değil ama bu sefer de Türk bayrağı ile anılacak olduğunu düşünüyoruz. Bu bayrağın ölçüleri 18 metre direğe 24  m 2 yada 28 metre direğe 100 m 2  dev bayrak asmak istiyoruz. Bu konuda bölge insanlarımızın görüşlerine ve  maddi desteğine  ihtiyaçımız vardır. Ben bütün işçiliğini üçret almadan yapacağımız da sizin aracılığınızla duyurmak istiyorum. Şayet bizler bu düşüüncemizi hayata geçirirsek eğer, Bulancak iskelesine dikilen Dev Türk bayrağı Giresun Adası’ndan, Ordu Giresun Havaalanına, Gökyüzündeki uçaklar ve Karadeniz den geçen ufukta ki büyük gemilere kadar görülecek olan Dev Türk Bayrağı, işte orası “Bulancak İskelesi” dedirtecektir” dedi.

 

 

Diğer taraftan sie Türk Bayrağının özellikle 28 metre direği yapmak istemelerinin sebebi Giresunumuzun plakası olduğu düşüncesiyler yapılması istenen dev Türk Bayrağının maliyetinin ise 13 bin TL olacağı ve yapımının 15 gün süreceği öğrenildi. 

ETİKETLER : Hüseyin Pekdemir Türk Bayrağı sevgisini Bulancak iskelesinde devam ettirmek istediğini açıkladı bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer AŞK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi