“IGORA KUAFÖR ve GÜZELLİK SALON” ’u hayatınıza anlam katacak

“IGORA KUAFÖR ve GÜZELLİK SALON” ’u hayatınıza anlam katacak
Bu haber 2015-09-03 20:57:56 eklenmiş ve 2009 kez görüntülenmiştir.

“IGORA KUAFÖR ve GÜZELLİK SALON” ’u hayatınıza anlam katacak

 

 

 

 

Igora Kuaför ve Güzellik Salon’u hücre yenilemesi, kaş bakım, KONTÜR ( kıl tekniği) , kalıcı makyaj tekniği ile sadece İstanbul da değil yurt genelinde hizmet vermeye başlıyor.

 

 

İşinde deneyimli, uzman ve 18 yıldan bu yana sihirli elleriyle birçok insanın gerçek yüz ifadesini ortaya çıkaran, sevincini ve mutluluğunu yüzüne yansıtan Yeliz Er, artık IGORA KUAFÖR ve GÜZELLİK SALONU’nda.

 

 

Kaş dövmesi işlemini, genellikle seyrek kaşlılar ya da kaş şeklini beğenmeyenler yaptırır düşüncesini “IGORA KUAFÖR ve GÜZELLİK SALONU” ortadan kaldırıyor.

 

18 yıllık iş deneyimi süresince birçok sanatçının iş adamının kendine olan güvenini yerine getiren, Yeliz Er, artık bilgi ve tecrübesini çok severek yaptığı mesleğini “IGORA KUAFÖR ve GÜZELLİK SALON” ’da  yapacağı öğrenildi.    Artık, KAŞ KONTÜR, ( kıl tekniği), hücre yenileme ve kaş bakım işlerinizi hayal edemeyeceğiniz fiyatla, sizi siz yapan, sizi bütün kılan kaşlarınız Yeliz Er’in dokunuşlarıyla hayat bulacak.

 

 

Dökülen kaşlarınız ya da çok az çıkan kaşlarınız size sorun olmaktan çıkıyor. “IGORA KUAFÖR ve GÜZELLİK SALONU” nda yeni açılan bölümün de, Yeliz Er’in sihirli dokunuşlarıyla, birinci sınıf malzeme ile ekip ve ekipmanlarıyla kişinin daha güzel bir görünüme sahip olmasını sağlıyor.

 

“IGORA KUAFÖR ve GÜZELLİK SALONU” olarak Yeliz Er ile Kaş boyamasına son veriyoruz. Size uygun istediğiniz model kaş şeklini, yüzünüze göre belirleyerek o sihirli ellere bırakacaksınız. Yüz ifadenizi, bakışınızı, mutluluğunuzu ve sevincinizi karşı tarafa yansıtacak olan bu çalışmayı Türkiye’nin neresinde olursanız olun bir randevu alarak sizde yaptırabileceksiniz.  

 

 

Hiçbir acı ve ağrı hissetmeden yapılan 50-60 dakika süren işlemden sonra günlük hayatınıza kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. IGORA KUAFÖR ve GÜZELLİK SALON hep yanınızda ve hayatınıza anlam katacağı IGORA yöneticileri tarafından ifade edilmektedir.

 

 

ETİKETLER : bulancak haber bulancak giresun haber yeliz er IGORA KUAFÖR GÜZELLİK SALON hayatınıza anlam katacak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi