“BULANCAK HABER” İNGİLTERE’NİN MANCHESTER ŞEHRİNDE İZLENİLİYOR


Bu haber 2020-08-05 21:11:08 eklenmiş ve 8469 kez görüntülenmiştir.

 

bulancakhaber.net İnternet Gazetesi ve Bulancak Haber Canlı yayın akışı dünyanın birçok bölgesinde memleketlerine özlem duyanların adeta buluştuğu bir platform olmaya başladı.

 

 

 

İngiltere’nin Manchester Şehri kültürel ve sosyal faaliyetler alanında oldukça hareketli, canlılığı ve dinamikliği ile dikkat çeken,  müziğin ve futbolun öncü şehirleri arasında yer alan şehir. Dünya çapında büyük başarılar elde etmiş olan Manchester United ve Manchester City gibi iki futbol takımına da ev sahipliği yapan, öğrenci cenneti olarak da adlandırılan şehir de bulancakhaber.net İnternet Gazetesi ve Bulancak Haber Canlı yayın akışı büyük bir beğeniyle izlendiği öğrenildi.

 

 

İngiltere’nin Manchester Şehrinde yaşayan Bulancaklı Yoğunali ailesi bunlara sadece bir örnek. Tatil için memleketleri Bulancak’a gelen Tufan ve eşi Lisa Yoğunali çocukları Samet Yoğunali ile birlikte geldikleri ilçemizde bulancakhaber.net İnternet Gazetesi ve Bulancak Haber İmtiyaz sahibi Mehmet Yaşar ile Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk büstü önünde bir araya geldiler.  Mehmet Yaşar ile buluşan Yoğunali ailesi ve Adana’dan Bulancak’a gelen aile büyükleri Şefik ile Handan Yoğunali ile birlikte hasret giderdiler. Ayrıca ilçemizde mücit olarak da tanına abi Şenol Yoğunali'nınde katıldığı buluşma objektiflerimize böyle yansıdı. 

 

 

Adana da ve İngiltere’nin Manchester Şehrinde kilometrelerce uzaktan sosyal medya alanında kendilerine memleketten haber veren Mehmet Yaşar’a çok teşekkür eden Yoğunali Ailesi yayınlarımızdan çok mutlu olduklarını açıkladılar.

 

 

 

ETİKETLER : BULANCAK HABER İNGİLTERE MANCHESTER ŞEHRİNDE İZLENİLİYOR bulancak haber giresun haber bulancak giresun Tufan eşi Lisa çocukları Samet Yoğunali Şefik ile Handan şenol mücit
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi