FEDAKÂR ve CEFAKÂR 112 AMBULANS EKİPLERİ


Bu haber 2020-02-09 19:32:15 eklenmiş ve 3025 kez görüntülenmiştir.

Giresun Bulancak’ta her kar yağışı ve sonrasında yolları kapanan hastalara ulaşan, onları kapanan yoları aşarak evinden alıp Ambulansa kadar hastayı sırtında taşıyan 112 Sağlık ekipleri ve Bulancak 2 Nolu Ambulans görevlileri görevin kutsallığını bir kez daha gösterdiler.


 

 

Giresun Bulancak ilçesi Hisarkaya köyünde hastanın evinin bulunduğu mahalleye kadar gelen ve mahalle yolunu adeta greyder gibi yolu açarak eve ulaşan ambulansın şoförü hastayı evinden araca kadar sırtında taşıdığı görüntüye ulaştık...

 

 

bulancakhaber.net,112 Komuta Kontrol merkezinden verilen vakaya anında çıkış yapan fedakar ve cefakar 112 sağlık ekipleri hastaya ulaşabilmek için kar, kış demeden nasıl çaba harcadıklarını siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

 

 

Bulancak Hisarkaya köyünden yapılan çağrı sonucu olay yerine kısa sürede ulaşan 112 Sağlık ekibi, Bulancak 2 Nolu Ambulans görevlileri yol ile ev arasında ki mesafeyi yatalak hastayı patika ve yokuş yolda sırtlarına alarak taşımaları ve ambulansa ulaştırmaları objektiflere böyle yansıdı.


 

bulancakhaber.net olarak edindiğimiz bilgiler doğrultusunda;


 

 

“bu işi severek ve özveriyle yapmaya çalıştıklarını, birçok engellileri açtıklarını, insanların bilmeden anlamadan sorgusuz sualsiz eleştiri yapmaları ve ambulans ekibini bilgisizce şikayet etmelerini kabul edemediklerini belirttiler.  Bu doğrultuda amaçlarının insan sağlığı adına kamu hizmetlerini koşulsuz yerine getirmek olduğunu söyleyen 112 çalışanları yaptıkları işin ciddiyeti ve önemini bilerek her türlü koşulda çalışmaya devam edeceklerini dile getirdiler”

 

 

 

bulancakhaber.net aracılığı ile 112 çalışanları yaptıkları işin ciddiyeti ve önemini bir kez daha dile getirirken, “vatandaşların sağlıklı ve daha iyi bir hizmet için net ve açık bir şekilde adreslerini vermelerini istediler”.

 

 

 

ETİKETLER : FEDAKÂR ve CEFAKÂR 112 AMBULANS EKİPLERİ bulancak haber giresun haber bulancak giresun 2 nolu sağlık bakanlığı sağlık bakanlık
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi