“KÜTÜPHANE HAFTASI” ŞEKER TADINDA KUTLANDI.


Bu haber 2019-03-29 12:27:18 eklenmiş ve 1329 kez görüntülenmiştir.

 

 

Her yıl geleneksel olarak Mart ayının son Pazartesi günü başlayarak bir hafta boyunca sürdürülen “KÜTÜPHANE HAFTASI” bu yıl 25 Mart-01 Nisan 2019 tarihleri arasında kutlanacak.

 




Kitap, kütüphane ve kütüphanecinin önemini, bilgi kaynakları ile bilgi teknolojilerinin doğru ve etkili kullanımı ile bunların memleketimizin kültürel, ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkısını hepimiz biliyoruz.

 

 

 

İşte tamda bu nokta da Bulancak 75. Yıl Anaokulu “SABAH ŞEKERLERİ” sınıfı öğrencileri, öğretmeni Fulya Arzu Aydın ve öğrenci velileri ile birlikte “KÜTÜPHANE HAFTASI” etkinliğini görsel eğitim niteliğinde kutladığı bulancakhaber.net objektiflerine yansıdı.

 

 

 

 

 

 

Bulancaklı kitap severleri kitap yazarlarıyla okuyucularını bir araya getiren, bölge yazarlarımıza imza günleri ile söyleşi hazırlayan Bulancak Özen Kitabevi işletme sahibi Ahmet Kara’nın “KÜTÜPHANE HAFTASI”  etkinliği kapsamında öğrencilerinin Kitabevi’ni doldurması ve  sadece kutlamakla kalmayıp ilçe ekonomisine minik yüreklerin katkıda bulunması geleceğimizin aydınlık yarınlarını olarak gösterildi.

 

 

 

Bulancak Özen Kitabevi işletme sahibi Ahmet Kara’nın “KÜTÜPHANE HAFTASI”  etkinlikleri kapsamında öğrencilere kitabı sevdirmeyi, Kitap okumayı eğlenceli bir alışkanlık haline getirmeyi başaran öğretmen Fulya Arzu Aydın başta olmak üzere, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “ÖĞRETMENLER YENİ NESİL SİZLERİN ESERİNİZ OLACAKTIR” sözünün arkasında olan idealist öğretmenlerimize teşekkür etti.

 

 

 

Ayrıca  “KÜTÜPHANE HAFTASI”  etkinliği kapsamında kitapevi olarak öğrencilere bu güne özel birbirinden farklı kitaplarla tanışıp inceleme ve uygun fiyata satın alma fırsatını sunan Özen Kitabevi işletme sahibi Ahmet Kara, kitap okumayı ve bunu öğrencilerin alışkanlık haline getirmesine diledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : KÜTÜPHANE HAFTASI ŞEKER TADINDA KUTLANDI bulancak haber giresun haber bulancak giresun arzu fulya aydın ahmet kara özen kitapevi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi