Bulancak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.


Bu haber 2001-01-02 16:08:05 eklenmiş ve 1845 kez görüntülenmiştir.

TBMM’nin 97. kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Bulancak Cumhuriyet Meydan’ında ki Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

 

 

 

Cumhuriyet Meydanı’nda ki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Oktay Karaman ve daire müdürleri ile mülki amirlerin katıldığı görüldü.

 

 

 

Bulancak Gazi Orta Okulu ilçe programını Okul Türkçe Öğretmeni Aylin Şahin’in sunuculuğunda, Müzik Öğretmeni Benan Yıldırım eşliğinde İstiklal Marşımızın okunması ve Beden Öğretmeni Nurten Sağır’ın organizesinde devam etti. Program açılışında Okulun Türkçe Öğretmeni Aylin Şahin’in günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı. “23 Nisan 1920 Türk ulusunun tarihte kendini bulduğu ve egemenliği egemenliğe eriştiği gündür.  23 Nisan tarihimiz de bir dönüm noktası olan halkın kendi kendini yönetmesinin başlangıcıdır. Egemenliği yüce Atatürk’ün yaktığı ışıkla kavuştuk. Bugün  bura da Atatürk’e minnet duygularımızı sunmak bıraktığı emanetlere sahip çıkacağımızı belirtmek üzere onun manevi huzurunda toplanmış bulunuyoruz. Kurtuluş Savaşı’nda Tek Bir Yürek Tekbir bilek olan Türk Ulusu egemenliğinin 97 yılında yine el ele Yürek yüreğe bir 23Nisan’ı daha heyecanla kutlamanın gururunu yaşıyor” sözleriyle devam etti. Bulancak Cumhuriyet Meydan’ında ki Atatürk anıtına Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut'un çelenk sunma töreninin ardından daha sonra saygı ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti. Program, havanın soğuk ve her an yağmur yağışı olabilir nedeniyle ilk kez küçük bir düğün Salonu’nda kutlanacağı anonsu ile çelenk koyma töreni ile tamamlandı.

 

 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ilk ayağı olan Bulancak Cumhuriyet Meydan’ında ki tören ardından saat 10.00’da protokol Bulancak Anılar Düğün Salonu’na geçildi.

 

 

  

 

 

 

 

ETİKETLER : Türkçe Öğretmeni Aylin Şahin sunuculuğunda Müzik Benan Yıldırım eşliğinde İstiklal Marşımızın okunması ve Beden Öğretmeni Nurten Sağır bulancak haber giresun haber recep yakar şenel bulut oktay karaman
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi