Emine Türk; Belediye Başkanı Recep Yakar halen ziyaret etmemiş?

Yerel gazetede çıkan bir haberde “Belediye Başkanı Recep Yakar her yerde. İlla ki Rana Neşe’ye de uğrayacaktır.
Bu haber 2017-03-01 01:26:21 eklenmiş ve 2676 kez görüntülenmiştir.

Tarih; 17 Şubat 2017

“Rana Neşe Kardeşimiz için Sayın Belediye Başkanımız Recep Yakar’ı haberdar ettim. Kendisi Neşe kardeşimizi ziyaret edeceğini söyledi” üzgünüz ama halen ziyaret etmedi Emine hanım...

 

Tarih; 01 Mart 2017

bulancakhaber.net’in “ Neşe; Benim adımı yanlış koymuşlar- Anne Emine; Ömrümüz fakirlikle geçti evlat” başlıklı haberimiz yayınladığı günden bu güne bölge halkının ve siz değerli okuyucularımızın haberimizi sahiplenerek Rana Neşe, kardeş Metin ve anne Emine Aygün’ün ailesinin yüzünü bir nemse olsun tebessüm ettirdiğini belirtmek isteriz. Özellikle haberimizin yayınından sonra Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrah Uzman Op. Dr. Tuncer Öztürk’ün Neşe’yi mutlu etmek ve ağrılarını biraz olsun dindirmek adına bir dizi programla başlayan süreç bizleri oldukça heyecanlandırmıştı. Rana Neşe ve ailesinin yaşama bakışlarının değiştiği ve güzel insanlarla tanışması kendilerini çok mutlu ettiğini söylemişlerdir. Aynı şekilde bir an da ziyaret edilen soğuk olan yuvalarının hayatında hiç tanımadığı insanlarla ısınması Aygün ailesinin hayata bakışlarını değiştirdiğini söylemişlerdir. İlgi ve alaka “Ömrümüz fakirlikle geçti” diyen emine anneyi bile hiç bu kadar mutlu etmediğini belirtmiştir.   

 

İşte tam bu dönemlerde Almanya’da Blumen-emii çiçekçilik işletmesinin sahibi ve aynı zamanda Almanya’dan yayın yapan Mavi Karadeniz TV Düğün Dernek Program Koordinatörü ve sunucusu Giresun Dereli doğumlu Emine Türk Rana Neşe’yi hastanede ziyaret etti.  Almanya’dan memleketi Giresun’a gelen Türk, bulancakhaber.net’de haberimizi görmüş ve bizlerle diyaloğa geçerek Neşe ile görüşmek istediğini belirtmişti. Kendisinin Giresun Devlet Hastanesine yatacağını belirtmemiz üzerine hastaneye yattığı gün Başhekim Tuncer Öztürk Bey ile iletişim kurarak Neşe’yi hastane odasında ziyaret ettiğini bizlerle paylaşmıştı. O gün bizde bu ilk ziyareti haber yapmış siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık. Bununla da kalmayan Emine Türk her Pazar günü Almanya’dan yayın yapan Mavi Karadeniz de Düğün Dernek Programında canlı olarak yaşadığı mutluluğu da aktaracağını belirtmiş ve dediği gibi de ilk programında yaşadıklarını anlatmıştı.

 

İşte tam bu nokta da o gün Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ı Rana Neşe Kardeşimiz hakkında bilgi vererek haberdar ettiğini ve Yakar’ın Neşe kardeşimizi ziyaret edeceğini kendisine söylediğini belirttiğini bizlerle paylaşmıştı. 17 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşen bu bilgilendirmeden sonra Rana Neşe’i arayan ve halen Belediye Başkanı Recep Yakar’ın kendisini ziyaret etmediğini öğrenen ve bu durumdan dolayı çok rahatsız olduğunu açıklayan Emine Türk üzüntülerini bizlerle paylaştı. Aynı şekilde bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a da Belediye Başkanımız Recep Yakar’ın Neşe kardeşimizi ziyaret edeceğini söylediği bu nedenle de bizleri aramak istediğini açıkladı. 01.03.2017 tarihinin ilk saatlerinde Almanya’dan Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ arayan ve öncesinde Rana Neşe’yi de aradığını Recep Yakar’ın gelmediğini size gelecek dediğim için size mahcup oldum özür dilerim diyerek bilgilendirmesi tüm bu olumsuzluklara rağmen Emine Türk hanımefendinin umutsuzluğa kapılmamasını söyledik. Biz inanıyoruz ki Bulancak’ta yerel gazetede çıkan bir haberde olduğu gibi Belediye Başkanı Recep Yakar’ın her yerde olduğunu belirtmesi ve illaki Rana Neşe’ye de uğrayacaktır diyerek Emine Türk hanımefendinin biraz daha beklemesini istedik.

 

 

 

Son olarak da Emine Türk Hanımefendinin Ali Yazan eşliğinde organize ettiği ve Rana Aygün’ün evinde daha rahat ve huzurlu uyuyabilmesi için kendisine ortopedik yatak gönderdiğini bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. Emine Türk Hanımefendiyi bir kez daha tebrik ediyor ve böylesi bir dayanışmanın tüm hayırseverlere örnek olmasını diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Emine Türk ; Belediye Başkanı Recep Yakar halen ziyaret etmemiş ? Yerel gazetede çıkan bir haberde Belediye Başkanı Recep Yakar her yerde . İlla ki Rana Neşe ye de uğrayacaktır bulancak haber gire
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi