MNG Kargo Bulancaklı Genç girişimciye Acenteyi teslim etti.

MNG Kargo, Türkiye’nin girişimci ruhuna sahip çıkıyor
Bu haber 2016-10-17 23:39:06 eklenmiş ve 3951 kez görüntülenmiştir.

2003 yılında MNG Holding iştiraki olarak kurulan MNG Kargo Bulancak  Acentesi Cesur Kutlu’nun devraldığı öğrenildi.

 

 

Bulancak MNG Kargo’da Acente olmanın Kargo sektöründe hizmet kalitesi, teknolojik yatırımları, müşterilerine sunduğu yeni hizmetler ve geniş ürün yelpazesi ile kısa bir sürede lider konuma gelen MNG Kargo, Türkiye’nin girişimci ruhuna sahip bireylerine parlak bir gelecek imkânı sunuyor.  İşte tam bu nokta da da Bulancaklı genç girişimci  Cesur Kutlu ile bölge halkına hizmet verme kararı  alan MNG Kargo Cesu Kutlu’yu acentesi yaptı.

 

 

Teknolojiye ve insan kaynağına yaptığı yatırımlarla sektördeki rakiplerinden belirgin bir şekilde ayrılan MNG Kargo, sorumlu ve güler yüzlü hizmet bilinci, yurt genelindeki yaygın hizmet ağı, kurumsal çözümleri, LOCA, Teknolojik Aktarma Merkezleri ve Etkin Operasyon Sistemleri ile gerek üretici, gerekse ticaret erbabının Türkiye ve dünya pazarında başarıyla rekabet edebilmesine olanak sağlıdığı görüldü.

 

 


Bu düşüncelerle MNG Kargo ailesine katılarak yeni başarılara imza atmak adına MNG Kargo’yla çalışmaya başlayan Cesur Kutlu  Türkiye genelindeki MNG acente olma ayrıcalığını yaşadığını belirtti.

 

 

 

Bulancak’ta uzun zaman bu yana hizmet veren MNG Kargo Acentesi bundan sonra da aynı şekilde Cesur Kutlu ile hizmetlerine devam edeceğini bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a açıkladı.

 

 

Bulancak MNG Kargo, profösyonel ekibi ile MNG filosunun bi parçası olmaktan çok mutlu oldukları görüldü. MNG Kargo kendine ait uçakların yer aldığı tek kargo şirketi olma özelliğine sahip hava kargo taşımacılığı ile kara taşımacılığını entegre ederek Türkiye'nin tüm şehir merkezlerine 24 saatte teslim garantisi veren bir kuruluştur.

 

 

Tüm bu çalışmanın arkasında Bulancak MNG Kargo olarak bu büyük ailenin bir parçası olmaktan son derec mutlu ve gururlu olduğunu açıklayan Cesur Kutlu, bölgemizin ürünü baş taçımız fındığımızı Türkiyenin istediğiniz köşesine % 70’e varan indirimli gönderme fırsatını bölge halkına sunacaklarını açıkladı. Kutlu bölgesini de Giresun-Ordu Havaalanı ile Giresun il sınırlarına kadar kendilerine ait olduğunu belirtti.

 

 

 

 

Öte yandan bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, Bulancak MNG Kargo Acentesini yeni devralan Cesur Kutlu’ya başarılar diledi. Genç girişimci Cesur Kutlu’yu acentesi’nde ziyaret eden Yaşar, bölge ekonomisine iş isdihdamı sunarak ve ürünümüz fındığımızı %70 indirimle istenilen yere ulaştırmalarından dolayı da kendilerini tebrik etti.

 

 

 

 

ETİKETLER : MNG Kargo Bulancaklı Genç girişimciye Acenteyi teslim etti. MNG Kargo Türkiye’nin girişimci ruhuna sahip çıkıyor bulancak haber giresun haber bulancak giresun cesur kutlu mehmet yaşar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi