Tepkisiz ve ne verilirse sorgulamadan, soruşturmadan alan bir topluluk olduk...

Korumak çok mu zordu!...
Bu haber 2016-06-06 09:48:08 eklenmiş ve 2073 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bulancak Ticaret meslek lisesi yanına yapılan yeni okul binasının hemen önünde ki ve yanında ki ağaçları korumak çok mu zordu da kestiniz?  

 

 

Bulancak merkez de, her tarafın beton olduğu ve yeşil alan bulunmadığı bir ortamda sayılı olan ağaçları keserek neyi amaçladınız?. Yeni yapılan okulun bahçesinde ki ağaçların bakımını yaparak onları korumak ve kuş seslerini yok etmek nasıl bir düşünce....

 

 

bulancakhaber.net’in geçen haftalar içinde yaptığı ve bir ağaçın kesilmesini duyurarak yetkililerin haberi var mı dediğimiz alanda şimdi tüm ağaçlar kesildi. Okulun bahçesinde ki ağacların kesilerek neyi düşündünüz de bu alanı açtınız. Kezmek yerine yol boyunca bu ağaçları düzenleyerek ve bu çalışmayı bilbortlarda veya açıklama yaparak kamuoyuna duyurmak daha doğru bir çalışma olmaz mıydı?

 

 

Yetkililerin Bulancak genelinde kamuoyuna hiçbir açıklama yapmadığı ve hiçbir yetkilinin basın açıklaması yapma gereği duymadığı Bulancak ilçemizde,  sorularımızı soramadığımız, cevap bulamadığımız bir ortamda bulancakhaber.net olarak ağaçların kesildiği haberini yaparak kamuoyu görevimizi yerine getiriyoruz.

 

 

 

Bulancak ihsaniye mahalle sakinlerinin balkonundan yapılanları sadece fotograf çekmesi  ve tepki göstermemesini de üzülerek yayınlıyoruz. Tepkisiz ve ne verilirse sorgulamadan, soruşturmadan alan bir topluluk olduk.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Korumak çok mu zordu Tepkisiz ve ne verilirse sorgulamadan soruşturmadan alan bir topluluk olduk bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi