İyi ki varsın Elmasım Dondurma

Elmasım Dondurma'da unutamayacakları bir gün geçirdiler.
Bu haber 2016-05-29 13:20:53 eklenmiş ve 3873 kez görüntülenmiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve beraberinde ki heyetin hafta sonu Ordu da kaldığı günlerde  Ziraat Mühendisi Mv. Orhan Sarıbal ve Ziraat Mühendisi Fındık-Sen Genel Başkanı Kutsi Yaşar, Ordu dan Bulancak’a gelerek tatlı ve unutamayacakları bir gün geçirdiler.  

 

 

CHP, Parti Meclis üyesi Bursa Milletvekili aynı zamanda çiftçi, Ziraat Mühendisi Orhan Sarıbal, Fındık-Sen Genel Başkanı Kutsi Yaşar ve Fındık-Sen Yönetim Kurulu üyesi Bulancaklı Atalay Kesikoğlu Bulancak’ta Fındık Bahçelerinde inceleme yaptıktan sonra Bulancak’ın markası ve misafirlerinizi keyifle ağırlayabileceğiniz Elmasım Dondruma da unutamayacakları bir gün geçirdiler. Elmasım Dondurma sahibi Evren Aşar’in karşıladığı Mv. Orhan Sarıbal ve Fındık-Sen Genel Başkanı Kutsi Yaşar, meşhur balkaymak dondurma ve bölgemizin lezzetli fındığından oluşan ikramlarla Bulancak iskelesi manzarası eşliğinde günü tamamladılar.

 

 

 

Elmasım Dondurma ve Fındıkevi sahibi Evren Saşar ve İşletme Müdürü Savaş Fatsa’nın ilgilendiği Mv. Orhan Sarıbal’a bölgemizin fındığı ve fındık ezmesi ürünleri satın alarak ilçe ekonomizine kattı da bulunduğu görüldü. Bu güzel ve hoş sohbet dolu güne bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın da eşlik ettiği objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

ETİKETLER : İyi ki varsın Elmasım Dondurma Elmasım Dondurma unutamayacakları bir gün geçirdiler bulancak haber giresun haber bulancak kutsi. orhan sarıbal Mv atalay bursa
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi