Boksörlere madalyaları federasyondan, altınlar ise rahmetli İsmail Yücel’den sunuldu.

Madalya hariçinde altın vererek ödüllendirmesi sporcuları oldukça heyecanlandırdı
Bu haber 2016-02-08 18:16:10 eklenmiş ve 1826 kez görüntülenmiştir.

 

 

01-06 Şubat 2016 tarihleri arasında 61 ilden 461 sporcunun katılımıyla yapılan Taşkın Konuralp Genç Erkekler Türkiye Şampiyonasında 6’ıncı ve son gününde yapılan müsabakaların ardından dereceye giren boksörlere madalyaları yapılan törenle verildi.

 

 

Organizasyonda 10 sıklette ringe çıkan boksörler madalyalarına kavuşurken, geleceğin olimpiyat kadrosunun şekillendiği turnuvada en iyi olmak isteyen boksörlerin mücadelesi nefes kestiği görüldü.  

 

 

30 yıl aradan sonra 19 Eylül Spor Salonunda yapılan Türkiye Şampiyonasının  ödül töreninde Federasyon tarafından organizasyonda emeği geçenlere şilt verildi. Törende dereceye giren sporculara, Giresun Valisi Hasan Karahan, Boks Federasyonu Eski Başkanı Taşkın Konuralp, Boks Federasyonu Asbaşkanı Onur Konuralp, Boks Federasyonu Trabzon İl Temsilcisi Kaya Özlü, Giresun Ticaret Borsası Başkanı Temel Yanıkoğlu, Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut ve Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri ile müsabakaları seyretmek üzere katılan iş adamı Kadir Başat Çolak, Rahmetli İsmail Yücel’in kardeşi Abdullah Yücel organizasyonda 10 sıklette ringe çıkan ve şampiyon olan boksörlere madalyalarını takdim ettileri. Madalya töreni programında rahmetli İsmail Yücel’in kardeşi Abdullah Yücel dereceye giren tüm sporcuları madalya hariçinde altın vererek ödüllendirmesi sporcuları oldukça heyecanlandırdı. Öte yandan programa katılan protokolu da oldukça memnun ettiği belirtildi.  

 

 

 

Diğer taraftan Taşkın Konuralp Genç Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda kendileri gibi Avrupa ve Türkiye Şampiyonlukları bulunan Giresunlu bayan Boksorler Meltem Aker ve Gülbahar Kaya, bulancakhaber.net objektiflerimizin karşısına geçtiler. Bu şampiyonanın başından bu yana önemine vurgu yapan Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, bu tablo karşısında çok mutlu olduğunu belirterek şampiyonların arasında yerini aldı.  

 

 

 

Giresun da yapılan  Taşkın Konuralp Genç Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda Boks Milli takım antrenörleri tarafından takip edildiği ve şampiyonaya katılan sporcular 2020 Olimpiyatlarının kadrosunu oluşturacağı vurgulandığı müsabakaları başından sonuna kadar Ankara TRT kameremanı ve Muhabiri Emin Karakuş tarafından takip edildi.

 

 

ETİKETLER : Boksörlere madalyaları federasyondan altınlar ise rahmetli İsmail Yücel sunuldu Madalya hariçinde altın vererek ödüllendirmesi sporcuları oldukça heyecanlandırdı bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi