GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN MİLLİ MÜCADELE KAHRAMANINA SAYGI

Hafız Mustafa Zeki Kurtoğlu’nun Bulancak Küçüklü Köyü’nde bulunan mezarı Giresun Belediyesi tarafından yeniden düzenlendi.
Bu haber 2015-11-21 20:54:33 eklenmiş ve 1412 kez görüntülenmiştir.
 

Giresun Gönüllü Alayları’nın Müftüsü, Hafız Mustafa Zeki Kurtoğlu’nun Bulancak Küçüklü Köyü’nde bulunan mezarı Giresun Belediyesi tarafından yeniden düzenlendi.Yaşamı boyunca vatanın birliği ve düşmandan kurtarılması için çalışan Kurtuluş Savaşı’na, Birinci Cihan harbine gönüllü olarak katılan ve İstiklal Savaşı'nda Garp Orduları Fahri Nasıhı sıfatı ile muharebe meydanlarında savaşan, Giresun Gönüllü Alay Müftüsü Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurtoğlu’nun mezarının yapılması talimatı veren Belediye Başkanı Kerim Aksu, geçmişine sahip çıkamayanların, geleceği kuramayacağını ifade etti. Giresun 42. ve 47. Gönüllü Alaylarında önemli bir yere sahip olan Topal Osman Ağa’nın değer verdiği Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurtoğlu, Cumhuriyet’in erdemini her fırsatta etrafına anlatmıştır. 1954 yılında yaşamını yitiren ve Bulancak Küçüklü Köyü’ne defnedilen Kurtoğlu’nun mezarı ve çevresi yeniden düzenlendi. 

ETİKETLER : Hafız Mustafa Zeki Kurtoğlu’nun Bulancak Küçüklü Köyü’nde bulunan mezarı Giresun Belediyesi tarafından yeniden düzenlendi BULANCAK HABER GİRESUN HABER
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi