Kerim Aksu, Recep Yakar, İki belediye ve iki Belediye Başkanı


Bu makale 2016-06-16 02:03:48 eklenmiş ve 2375 kez görüntülenmiştir.
Mehmet YAŞAR

Sesi çıkmayan, Bulancak halkı adına istiyorum. 

 

 

Giresun Belediyesinin 2004 yılında özelleştirilen otobüs işletme servisi yaşanan aksaklıklar nedeniyle, halkın mağdur olması ve Belediye adına yakışmayan aksaklıklardan dolayı İşletme hakkı yeniden belediyeye geçti. .

Giresun Belediyesi özelleştirdiği otobüs işletmesindeki aksaklıklardan dolayı tekrar Giresun Belediyesi olarak hizmet vermeye başladı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, özelleştirmede yaşanan aksaklıklar nedeniyle otobüs işletme servisini yeniden aktif hale getirdiklerini belirterek, şehir içi ulaşımın belediyenin sorumluluğunda olduğunu ve halkına yaşatılan aksaklıklar nedeni ile işletmeyi geri aldıklarını açıkladı.  

 

 

Giresun Belediye Başkanı bununlada kalmayarak Ramazan ayı boyunca ve Ramazan Bayramında bölge halkını 65 yaş üstü ve önceki haklarının tekrar bölge insanına geri verileceğini ve bu süreçte üçretsiz taşıyacağını açıkladı.

 

 

Başkan Kerim Aksu, ‘Şuan 3 küçük otobüsle servislerimiz başlamıştır. Ramazan ayı ve bayram süresince vatandaşlarımız ücretsiz olarak bu hizmetten yararlanacaktır. Bayram sonrası siviller 1,5 TL, öğrenciler 1 TL ücret ödeyecektir. Ayrıca 65 yaş üzerindeki ve yasal düzenleme kapsamında olan vatandaşlarımız otobüslerden ücretsiz yararlanacaktır ‘ açıklamasında bulundu.

 

 

Gel gelelim Bulancak Belediyesine;

 

Bırakın aksaklıkları 65 yaş üstü bölge insanına, gazilere, engellilere ve basın mensuplarına hakeret eden, hatta bir basın mensubu ile mahkemelik olan, ve yalan konuşarak iftira atan Bulancak Belediye Dolmuş aracı sürücüsü, halen aracın başında ve bir yetkili de çıkıp yaşananlar ilgili yaptırımı yok?  

 

 

Şimdi sorarım sizlere;

hangi Belediye halkını kolluyor ve koruyor diye. Saat başı Bulancak’tan Giresun’a gitmesi gereken araç, buçuklarda Giresun’ dan Bulancak’a gelmesi gereken araç bırakın aksaklığı ehli keyif hareket ediyor. Aracın önünde Bulancak Belediye Dolmuş aracı yazan bölge insanın kullanımına sunulan bu aracı süren , bu aracın sorumluluğu verilen Bulancak –Giresun Dolmuş Kooperatifinin hiç bir yaptırımı yok? Belediye başkanlığının hiçbir yaptırımı yok? Giresun valiliğinin hiçbir yaptırımı yok, Bu aksaklıklara kim dur diyecek.

 

Hatta bu konuyla ilgili olarak Giresun valiliğine yazı yazıldığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının resmi açıklamasını dahi dikkate almayan ve kendi kafasına göre çalışan bu Belediye aracının Bulancak’ta sahibi yok mu? Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun gördüğü ve el koyduğu aksaklıkları siz göremiyor musunuz? Giresun Belediyesinin halkının yararlanamadığı, ve aksaklıklar yaşattığı bu nedenle geri aldığı Belediye araçlarına siz Bulancak’ta neden mudahale etmiyor sunuz?  

 

Trafik kurallarına uymayan, Kooperatif tarafından yanlışlıklara göz yumulan ve Bölge halkına ait aracı babasının arabasından öte kullanan aksaklıklar yaşatan bu aracı kullanan kişiye Kerim Aksu mu!.. müdahale etmesini bekliyor sunuz? 

 

 

Bu zamana kadar bu konuyla ilgili haberlerimizi dikkate almayan Bulancak Belediye Başkanlığını esefle kınıyorum, Giresun Belediye Başkanlığının aksaklıklar nedeni ile araçlarını ve bölge halkına daha iyi hizmet vermek, bölge halkını kollamak adına yapmış olduğu çalışmadan dolayıda tebrik ediyor ve kutluyorum.   

 

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar olarak ilk fırsatta bölge halkını koruyan ve kollayan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu tebrik etmek istiyorum. Bulancak Belediye Başkanlığı’nda bu çalışmayı örnek almasını,uygulamasını sesi çıkmayan Bulancak halkı adına istiyorum. 

Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi