BU PKK’LILAR ÇOK AKILSIZ!..


Bu makale 2016-05-17 02:08:46 eklenmiş ve 1877 kez görüntülenmiştir.
Tahir ORHAN

Yeryüzünün en eski taktiklerinden biridir tebayı cahil bırakmak ve kolay lokma haline getirmek…

         Yöneticiler için en ucuz ve en kolay yol, kendilerine bağlı olan tebayı eğitimden yoksun bırakmak, dolayısıyla onları rahatlıkla gütmektir.

         Bu PKK’nın yöneticileri de, dünyanın bu en eksik taktiğini çok iyi kullandı yıllardır. Kendilerini dağlarda gösterdikleri halde, bulundukları her yerde bir elleri yağda bir elleri balda yaşadılar ve halen de yaşıyorlar. Şu anda içerde bulunan ele başları da gerek dağda yaşadığı, ki dağda değil Şam’da krallar gibi yaşıyordu, gerekse 16-17 yıldır yaşadığı İmralı’da yine birinci sınıf muamelesi gördü, görüyor.

         Asıl mesele ise, yöneticiler, yöneticilere yakın olanlar ve hatun kısmından “gözde”ler kral ve kraliçeler gibi yaşarken, cahil bırakılan ve böylece kolaylıkla güdülen “sürü”ler ise dağlarda, şehirlerde, şehrin dehlizlerinde geberip gidiyor.

         Aylardır yapılan operasyonlar, ölü ele geçirilen teröristler, daha doğrusu kandırılmış zavallılar, bunun en güzel örneğidir. Bir başka delil ise, teslim olan ve bülbül gibi öten teröristlerin itiraflarıdır. Dağlarda, şehirlerin köhne bucaklarında ne zor şartlarda yaşadıkları ve öylece de cehennemi boyladıklarından da bu bellidir.

         Onlar böylece geberip giderken, onların hamiliğini yaptığını iddia edenler ise bir eli yağda bir eli balda yaşıyor. Çocuklarını özel okullarda okutuyor. Madem dağlarda özgürlük savaşı verilmesi gerekiyor, neden kendi çocukları da dağlarda değil? Bir temiz giyimli, bir tane adam gibi adam, kadın gibi kadın yok ölenlerin arasında. Ekranlarda, gazete sayfalarında yer alan görüntülere, fotoğraflara bakarsanız, sefaleti anlarsınız. Aylardır su görmemiş ve bitlenmiş insan görüntüleri izliyoruz.

         Tekrar etmek gerekirse, cahiller, eğitimden yoksun bırakılanlar geberip giderken, birileri lüks mekanlarda özgürlük naraları atıyor.

         Yine meclisteki uzantılarından birisi, Ertuğrul Kürkçü, Belçika’da Türkiye’yi adeta ispiyonlar gibi, Türk Başbakanına, ezberleyemediği ve bu yüzden sık sık önündeki kağıda bakarak İngilizce bir soru sorma gafletiyle yine terörist unsurlara arka çıkma seremonisi yapıyordu. Bunu, teröristlere “gerilla” diyerek göstermeye çalışıyordu.

         Bakın biz sizin için neler yapıyoruz mealindeki bu çıkışları, son aylarda eş başkanlar da sık sık yapıyor. Adamlar her gün onlarca suç işlerken, Türk Adaleti sabırla beklemektedir. Şimdilerde tek ümit ise, TBMM’de kabul edilmesi beklenen “Dokunulmazlık Dosyaları”dır. Eğer konu, bu hengamede yasalaşırsa, daha doğrusu yasa değişikliği meclisten sorunsuz geçerse, onlara dokunulabilecek ve böylece, işlenen suçlar belki de ilk defa cezalandırılacak.

         Türkiye’de 7’den 77’ye herkesin ortak dileği, terörün bir an önce bir daha bu topraklarda barındırılmamacasına yok edilmesidir.

         Bunu, milli iradenin, hiç yılmadan göstereceği çabalar ve dağdaki cahil cühela takımının bilinçlenmesi sağlayacak. Onlar ne zaman “madem özgürlük savaşı veriyoruz hadi siz de elinizi taşın altına koyun ve o süt kuzusu çocuklarınızı bizimle birlikte mücadeleye gönderin” derlerse, yeni bir yol açılabilir.

 

         Muhabbetle efendim!     

Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi