Bayramımız Kutlu Olsun…


Bu makale 2018-06-13 15:34:34 eklenmiş ve 12385 kez görüntülenmiştir.
Ercan TARI

 

Seçime kaldı tam 10 gün, çalışmalar hızlandı, bütün adaylar gün içerisinde birden fazla ilçe de, köyde esnafları ziyaret ediyor, vatandaşlara vaatlerinden bahsediyor.

 

Kim seçilirse seçilsin, öncelikle ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun da başka bir şey istemiyoruz. Bu arada bir süredir dikkatle takip ettiğim bir konu var, devlet memurlarının sosyal medya üzerinden siyasi propaganda yapmaları YASAK, yaptırımı var ancak ne yazık ki uygulanmayan bir yaptırım ya da şöyle söyleyelim “taraflı” uygulanan bir yaptırım, 657 sayılı kanunun 7. Maddesinde der ki ; “Devlet memurları siyasi partiye üye olamazlar, herhangi bir siyasi parti, kişi veya zümrenin yararını veya zararını hedef tutan bir davranışta bulunamazlar; görevlerini yerine getirirlerken dil, ırk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din ve mezhep gibi ayırım yapamazlar; hiçbir şekilde siyasi ve ideolojik amaçlı beyanda ve eylemde bulunamazlar ve bu eylemlere katılamazlar." Umarım mesajım gerekli yerlere ulaşır, aksi takdirde ulaşması için elimden geleni anayasal haklarımı kullanarak yapacağım(!)

 

Geçtiğimiz hafta sonu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Giresunlularla buluştu, çok sıcak bir günde ve yaklaşık bir saatlik rötara rağmen yoğun bir kalabalık vardı. İYİ Parti kurulduğundan bu yana her geçen gün genişleyen bir kitle görüyorum, özellikle kadınların fazlalığı da dikkat çekiyor. Giresun’dan sonra Ordu’ya geçen Akşener’e olan ilgi orada da ziyadesiyle fazlaydı, göründüğü kadarıyla insanlar değişim istiyor.

 

 

24 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde liderler Giresun’da bir, bir sahne aldı. Son olarak dün CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Atatürk Meydanı’nda vatandaşlara hitap etti. İnanılmaz bir kalabalık vardı, insanlara yere göğe sığamadı, üreticilerin beklediği müjdeyi de verdi İnce, fındık 15 TL olacak dedi. Son 1 ay içerisinde Başbakan Binali Yıldırım, Meral Akşener ve Muharrem İnce Giresun’da miting yaptılar. Başbakan Binali Yıldırım Fındığın “F” sini bile ağzına almadı ve Ordu’da ki mitinginde fındığın başkenti Ordu’dur dedi. Akşener ve İnce ise Fındığın anavatanı Giresun’dur ve fındık fiyatı en az 15 TL olacak dediler. Fındığın Giresun için, Doğu Karadeniz ve Türkiye için önemi aşikar, takdir sizlerin.

 

 

11 ayın sultanı Ramazan ayının son gününe kavuşmuş bulunuyoruz, Allah tekrarlarını nasip etsin, arefe gününüzü ve mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarım.

 

Haftaya görüşünceye dek, hoş çakalın…

 

Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi