Trabzon da ki evimiz, Üçkale Hotel Restaurant

Trabzon'da işletmeciliğini Giresun Bulancak ve Göreleli hemşehrilerimiz Kadir Başat Çolak ve Murat Çakır’ın yaptığı Üçkale Hotel Restaurant'ta 24 saat hizmet veriyor.
Bu haber 2015-05-13 22:03:51 eklenmiş ve 1804 kez görüntülenmiştir.

Trabzon da ki evimiz  Üçkale Hotel Restaurant

 

Trabzon'da işletmeciliğini Giresun Bulancak ve Göreleli hemşehrilerimiz Kadir Başat Çolak ve Murat Çakır’ın yaptığı  Üçkale Hotel Restaurant'ta 24 saat hizmet veriyor. Giresun bölgesine has Tirebolu çayının tadını ve içimini tarihle harmanlamayı başaran ve Trabzon halkına sunan Kadir Başat Çolak, Murat Çakır ile birlikte hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyorlar.Fındığımızın çeşidinin ve lezzetinin birebir sunulduğu Trabzon Üç Kale Doğal Dükkan tam havaalanın karşısında sizleri bekliyor. Bölgemizin tüm doğal ürünlerini ve sunumunu sizlerle buluşturan, memleketimizin yemeklerini ve doğal çorbalarını baharatlarla buluşturan sofra keyfi sunan işletme sahipleri  Kadir Başat Çolak, Murat Çakır kendilerine gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür ettiler. Haftasonu bulancakhaber.net Yayın sahibi Mehmet Yaşar’ı ağırlayan işletme sahibi Kadir Başat Çolak, yapılan ziyaretten oldukça memnu kaldığını belirtti. Trabzon,Tirebolu ve Giresun’da hizmet veren  Üçkale Hotel Restaurant tüm bölge insanına iş yerlerinde hizmet vermenin ayrıcalığını yaşadıklarını belirtti.

 

 

 

ETİKETLER : giresun haber bulancak haber bulancak Trabzon'da işletmeciliğini Giresun Bulancaklı Göreleli hemşehrilerimiz Kadir Başat Çolak Murat Çakır yaptığı Üçkale Hotel Restaurant 24 saat hizmet veriyor
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi