Gazeteci Ahmet Kayacık, ölümünün 1. yılında Giresun’da kabri başında anıldı

Geçen yıl yaşamını yitiren Gazeteci, NTV Karadeniz Temsilcisi Gazeteci Ahmet Kayacık, ölümünün 1. yılında Giresun’da kabri başında anıldı.
Bu haber 2015-04-22 22:26:05 eklenmiş ve 1066 kez görüntülenmiştir.

 

 

Gazeteci Ahmet Kayacık, ölümünün 1. yılında Giresun’da kabri başında anıldı


Geçen yıl yaşamını yitiren Gazeteci, NTV Karadeniz Temsilcisi Gazeteci Ahmet Kayacık, ölümünün 1. yılında Giresun’da kabri başında anıldı.Giresun’un Kayadibi Mahallesi’ndeki mezarı başında düzenlenen anma törenine Gazeteci Kayacık’ın yakınlarının yanı sıra Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Turgut Özdemir, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram ve Trabzon, Ordu ve Giresun’daki meslektaşları katıldı.Burada bir konuşma yapan Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram “Ahmet Kayacık, gazetecilik ilkelerinden hiçbir zaman taviz vermeyen bir meslek erbabıydı. Gazeteciliği hiçbir zaman çıkar amaçlı kullanmayan kendini hep gazeteciliğe veren bir meslektaşımızdı. Onun anısına bugün buradayız. Kendisini saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.Kayacık’ı bir doğa sevdalısı gazeteci olarak hatırladığını belirten Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu “ Gazeteci Ahmet Kayacık iyi bir gazeteci olduğu kadar iyi bir çevreciydi, doğa sevdalısıydı. Bir gün hepimiz bu fani dünyadan göçüp gideceğiz. Ancak arkamızdan güzel şeyler bırakabildiysek ne mutlu bize. Bugün bizler buradaysak, meslektaşları, sevenleri buradaysa demek ki Ahmet Kayacık güzel şeyler bırakmış. Onu bıraktığı bu güzellikleriyle hatırlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından dua ve Fatiha okunarak anma töreni mezar başında son buldu.

ETİKETLER : giresun haber bulancak haber bulancak Gazeteci Ahmet Kayacık ölümünün 1. yılında Giresun’da kabri başında anıldı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi