BULANCAK’ın DEĞERLERİ “YOĞUN BAKIM” Ünitesi’nde


Bu haber 2019-02-24 20:37:10 eklenmiş ve 3164 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Devlet Hastanesi Yoğum Bakım Ünitesi’nde, Bulancak’ın değerli şahsiyetleri Sanayici, Müteşebbis kişileri ve önemli şahsiyet 72 yaşında ki, Kahraman Fatoğlu, 78 yaşında ki, Yakup Zere ve emekli Tapucu Tacettin Aydın yoğum bakım ünitesinde tedavi oldukları öğrenildi.


 

12 Şubat 2019 günü emekli Tapucu Tacettin Aydın, 18 Şubat 2019 Pazartesi günü Yakup Zere ve 23 Şubat 2019 Cumartesi günü Bulancak Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi görmeye başladıkları öğrenildi. Bulancak ilçesinin sevilen sayılan birbirinden değerleri şahsiyetlerinin aynı anda BDH Yoğun Bakım Ünitesi’nde olması yoğun bakım ünitesinin dışının da yoğun bir bekleyiş olduğu görüldü.


 

 

bulancakhaber.net Genel yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Bulancak’ın değerlerini müteşebbis ve önemli şahsiyetlerinin ailelerini yoğun bakım ünitesi kapısında geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yaşar, yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Bulancak ve bölgemizin hatta bir dönem ülke ekonomisine katkı sağlayan Kahraman Fatoğlu ve Yakup Zere ile geçmiş dönem devletini ve milletini kollayan koruyan emekli memur tapucu Tacettin Aydın’ın ailelerine acil şifalar dileklerinde bulundu. Durumları hakkında bilgi aldı.

 

 

 

Birbirinden değerli, kıymetli bu güzel insanlara acil şifalar dileriz

ETİKETLER : BULANCAK’IN DEĞERLERİ YOĞUN BAKIM Ünitesi bulancak haber giresun haber bulancak giresun yakup zere kahraman fatoğlu tacettin aydın
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi