BULANCAK, “BİZİM YÖNETİMİMİZDE KÜLTÜR-SANAT KENTİ OLACAKTIR”


Bu haber 2019-02-16 17:01:27 eklenmiş ve 1479 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bulancak Özen Kitabevi 16 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 13.00 ile 17.00 arasında Birol Çetin Üstündağ’ın 2. Kitabı “KALBİMİN DOĞUSU” kitabının imza gününü gerçekleştirdi.

 

 

 

 

Özen Kitabevi’nde yapılan imza günü etkinliğine yoğun katılım olduğu gözlerden kaçmadı. Kitapseverler aldıkları kitabı imzalatmak için zaman zaman kuyruklar oluşturdular.

 

 

 

İmza gününe Bulancak’ın sevilen ve sayılan birçok ismi katılarak yazarımıza destek oldular. CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi SIBIÇ, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Mustafa YILMAZ, Saraçlı Mahallesi Muhtarı ve Belediye – İş Sendikası Giresun Başkanı Halil YEŞİLTEPE, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar imza gününde Birol Çetin ÜSTÜNDAĞ’ın bu özel anında yanında yer alarak yazarımıza destek verdiler.

 

 

 

CHP Belediye Başkan Adayı Necmi SIBIÇ; “Bulancak üretken bir ilçe. Kültür – Sanat alanında üretken isimler desteklenirse daha birçok insanımızın içinde var olan cevheri ortaya çıkarılabileceğine inanıyorum. Bulancak Sanat Tiyatrosu’nun ülkede bilinen ve marka olmuş yapısının yazarlarımız ve düşün adamlarımızı da aynı şekilde ileri taşıyacak bir altyapı olduğunu düşünüyorum.

 

 

 

 

Yerel yazarlarımız tanıtım faaliyetleri ile desteklenmeli ve ülke gündeminde yer almaları sağlanmalıdır. Bunun için büyük bütçeler gerekmiyor. Sadece tanınırlığı artırma çalışması yaparak bu sağlanabilir. Bulancak bizim yönetimimizde Kültür – Sanat kenti olacaktır.

 

 

Yerel sanatçılarımız ve yazarlarımız desteklenmeli ve şehre katacakları bilinirlik oranı artırılmalıdır. Sanattan var edeceğimiz ve Bulancaklı kültürü ile donatacağımız şehir ise daha yaşanası olacaktır” dedi.

ETİKETLER : BULANCAK BİZİM YÖNETİMİMİZDE KÜLTÜR SANAT KENTİ OLACAKTIR BUALNACAK HABER GİRESUN HABER ÖZEN KİRTASİYE AHMET KARA NECMİ SIBIÇ ÖMER MUSTAFA YILMAZ
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi